ADOPTAT – ANUNȚ PRELUAT – Tyron are nevoie de adopție

ANUNT PRELUAT – Tyron este un motănel care are la activ multe lupte grele duse și câștigate cu viața. Mai are nevoie să câștige încă una, ca să câștige și războiul: să-și găsească o casă doar a lui.

Haideți să-l ajutăm să facă asta.

Mai jos aveți povestea lui spusă de Anca, salvatoarea sa. Merită citită și măcar share-uită.

“Uitati-vă la acest urechilă, un pisic ca oricare altul, nu?

Din păcate, nu….Tyron a fost găsit, cerșind iubire, pe străzile aceluiași București. Urmărea pașii fiecărui trecător, nu voia mâncare, voia doar să fie băgat în seamă.

Atenția atât de mult dorită nu venea, nu era pisoiul pufos și drăgălaș care să fure atenția. Era un scheletel umblător, cu infecție la ochișori și murdar. Dezgustător pentru trecători.

La momentul internării cântărea 1,2 kg la vârsta de 6-8 luni, avea infecție la ochișori și rinotraheită. A fost tratat, hrănit și iubit. După doar o săptămână a luat un kg în greutate iar în prezent a scapat de rinotraheită și de infecția la ochișori (încî mai sunt un pic tulburi, dar nu ii afecteaza vederea și, cel mai probabil, iși vor reveni complet) și este atât de lipicios, respectuos și cuminte, încât te topești instant în fața lui.

Tyron merită o casă, nu este un pisic care să rămână pe străzi, în mod clar nu se descurcă în mediul ăsta și este o prezență care ar însenina orice casuță.

Îmi doresc din tot sufletul să îi aduc fericire acestui suflet, într-o căsuță în care, ideal, nu ar mai fi pisici. Și nu pentru că nu s-ar înțelege cu ele, ci pentru că este FIV pozitiv (fără semne clinice, probabil luată de la mami).

Ba mai mult, vom “face cinste” cu castrarea atunci când va veni momentul, precum și cu suplimente necesare pentru a-l aduce în cea mai bună formă.

Este nevoie doar de un piept lângă care să toarcă și un cămin unde să fie adăpostit. Adopția se va face prin contract de adopție, în București sau împrejurimi, ideal la apartament.

Tyron vă roagă să distribuiți pentru a-și găsi părinții mult doriți, până atunci el va așteapta cumințel la cabinetul cu minuni, Praxis Vetlife”.

Contact:
Anca Petre- 0747689660 / Bucuresti
Cristian – 0730471417 / Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.