Poveste cu două “norvegience” și trei dihori

Am fost pe la Moby Dick astăzi, în vizită. Și ne felicităm pentru alegerea făcută atunci când am dat curs ofertei de cazare temporară făcute de doamnele Angela și Victoria. Așa cum spune o vorbă din popor, l-am prins de Dumnezeu de un picior cu această cazare.

Moby Dick este încă timidă și sperioasă, se ascunde în spatele caloriferului sau în orice loc mai strâmt, în care se simte mai protejată.

Dar, fiți pe pace, avem vești foarte bune.

În primul rând, i-a trecut mastita, după ce doamnele au “doftoricit-o” cum trebuie, adică au masat-o zi de zi cu un unguent special pe mamaloane.

În al doilea rând, chiar dacă e speriată, Moby Dick stă fără probleme la doamne în brațe. Chiar toarce și se vede că se simte extraordinar în acest mediu.

În al treilea rând și la fel de important, într-o săptămână, Moby Dick a pus serios carne pe ea. Când am dus-o în cazare era suptă de energie de cei 8 monstruleți (apropo, nu uitați că mai avem o mică norvegiană de pădure de dat 🙂 și era foarte slabă. Când o mângâiam îi simțeam șira spinarii și coastele. Nu mai e cazul acum…

Am plecat de acolo încărcați cu energie pozitivă, genul ală de energie care te face să mergi mai departe, care îți aduce confirmarea că ceea ce facem este bine. Asta după o zi în care a trebuit să facem una dintre cele mai grele postări pe care le-am făcut vreodată!

Așa…nu v-am păcalit, în caz că vă întrebați de ce am dat titlul ‘Poveste cu două “norvegience” și trei dihori’. Moby Dick are o colegă de apartament tot din nordul îndepărtat 🙂 O frumusețe cum rar ne-a fost dat să vedem. Ea este senzația.

Și au mai rămas trei dihori, din titlu, nu? Mda, sunt și ei parte din peisaj. Sunt niște drăgălași, niște personaje în adevăratul sens al cuvântului 🙂 Unul dintre ei este orb, dar la fel de iubit ca toate suflețelele din casă, doamnele iubesc, animalele, v-am spus, nu? Parcă v-am spus. Dacă nu v-am spus, vă mai spunem o dată. DOAMNELE IUBESC ANIMALELE. Le place să manânce…de toate 🙂 Dihorii, nu doamenele. Ne-au cucerit din prima. Și dihorii, și doamnele.

Iat-o și pe Moby Dick. Timidă dar frumoasă foc 🙂 Sperăm să o vedem cât de curân la rubrica Adoptați și fericiți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.