Garfield – motanelul cu FIV si Corona – a fost operat la ochi

UPDATE: Pentru ca avea ochii foarte iritati, Garfield a fost operat de dra dr Andra Barbu de la @Praxis Vetlife, careia ii multumim din suflet. Pe langa interventia la ochi (entropion superior si inferior plus cherry eye), a fost si castrat. Are o forta incredibila, trei oameni l-au tinut pentru a-i putea pune branula. 😸

Va vom tine la curent cu evolutia starii lui dupa operatie si cu ce vom mai putea face pentru a-i salva vederea.

Momentan, Garfield este internat la Praxis Vetlife. Inca nu stim cand va putea fi externat, dar, daca doriti sa-l adoptati sau sa il luati in foster pe perioara recuperarii, ne puteti suna la numarul 0724408349. Daca va fi tinut in casa si ingrijit cum trebuie, motanelul poate trai pana la adanci batraneti chiar daca are FIV si Coronavirus. Este un motanel superb, cu o personalitate speciala, si merita sa aiba macar de acum incolo parte de stapani responsabili si de o viata fericita, lipsita de griji.

………………………….

GARFIELD ARE FIV, CORONAVIRUS SI ABIA MAI POATE VEDEA. Acum avem nevoie de ajutorul vostru pentru a-l pune pe picioare si pentru a-i gasi o familie.

Incepem anul cum altfel decat cu un caz greu. Cine ne urmareste pagina de Facebook stie ca pe Garfield l-am postat pentru prima oara la finalul lunii noiembrie, cand isi ducea veacul in strada. Domnisoara care il hranea si care ne-a cerut ajutorul s-a tot chinuit de atunci sa il prinda si a reusit zilele trecute ceea ce parea imposibil.

Garfield este acum la Praxis Vetlife si se incearca recuperarea sa. Noi ne vom ocupa de plata tratamentului, ceea ce inseamna ca Garfield a intrat oficial in gasca Pisici pe creier.

Va fi o munca de durata, mai ales ca a iesit pozitiv pe coronavirus si FIV. Va fi greu, dar nu imposibil. Am mai avut cazuri asemanatoare si speram sa o scoatem la capat si cu el.

Acestor probleme li se adauga si faptul ca nu vede aproape deloc, iar ochii ii sunt prea iritati ca sa poata fi supusi unui control, asa ca deocamdata va primi picaturi, mancare buna si va sta la caldurica.

Garfield este un motan superb de 5 kg, probabil abandonat si care s-a pricopsit cu FIV si coronavirus ca urmare a iresposabilitatii fostilor stapani. Acum este in grija noastra si, imediat ce va fi pus pe picioare, va fi disponibil pentru adoptie.

Pana atunci avem nevoie de fonduri pentru ingrijirea lui, mai ales ca, asa cum spuneam mai sus, sigur va fi un tratament de durata, ca si in cazul lui Tom.

Asa ca, daca doriti sa ne sustineti in demersul nostru, va rugam sa donati in contul Asociatiei Pisici pe creier deschis la ING – RO57INGB0000999907610699 – sau pe PayPal in contul office@pisicipecreier.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.