Pisicuta Gri este tratata pentru stomatita

Gri este o pisica pe care am salvat-o in urma cu un an din curtea Spitalului Universitar din Bucuresti. O prietena a asociatiei ne-a semnalat cazul – faptul ca una dintre blanoasele care isi duceau veacul in acea zona respira foarte greu si tusea. Am reusit sa o pacalim cu hrana sa intre in transportor si am internat-o la Praxis Vetlife, unde a fost mult timp sub tratament (avea probleme la plamani).

Desi era destul de salbatica si reticenta la apropierea omului, nu am vrut sa o repunem in teritoriu pentru ca a ramas cu o sensibilitate si i-ar fi revenit imediat problema de sanatate. Am fost norocosi sa-i gasim un foster, in speranta ca se va imblanzi si ca o vom putea da mai tarziu spre adoptie. Acest lucru nu s-a intamplat, desi fosterita a avut foarte multa rabdare cu ea si ii multumim pentru ajutor. Dupa cateva luni, am fost nevoiti sa-i cautam un alt foster si ne-a sarit in ajutor o alta prietena a asociatiei, la care se afla si in prezent. Aici Griuta a facut progrese, s-a adaptat destul de bine si se simte acasa, insa continua sa nu se lase atinsa de oameni.

Zilele astea am internat-o din nou la Praxis pentru ca i-a aparut o stomatita proliferativa. I s-au scos toti dintii, in afara de canini, si este momentan sub tratament. Dupa ce se va reface, se va intoarce in foster, insa avem nevoie de ajutorul vostru pentru a acoperi cheltuielile cu interventia, tratamentul si cazarea la clinica – in jur de 1.200 lei.

Asa ca, daca doriti sa ne sustineti in demersul nostru, va rugam sa donati in contul Asociatiei Pisici pe creier deschis la ING Bank – RO57INGB0000999907610699 – sau pe PayPal in contul office@pisicipecreier.ro.  

Multumim. 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.