Motanel cu fractura deschisa, abandonat in fata unui magazin din Roata de Jos

Roty a ajuns la noi prin intermediul unui prieten al paginii de Facebook Pisici pe creier. Mai precis, ne-a trimis un mesaj care continea pozele cu rana deschisa a pisicului (pe care nu le putem posta aici). La vederea acestora ne-am cutremurat, am incercat sa facem rost de transport pana la Roata de Jos (jud. Giurgiu), am ajuns acolo ieri si am preluat motanelul.

Povestea lui e urmatoarea: a fost abandonat la inceputul lui decembrie in fata unui magazin din localitatea Roata de Jos, cu fractura deschisa, desi tocmai ninsese.

Doamnei care l-a gasit i s-a facut mila de el, l-a luat la ea in casa, l-a ingrijit, l-a pansat si chiar l-a dus la veterinar. Este posibil ca inca de pe atunci sa fi fost deja tarziu pentru a-i putea fi salvat piciorul, pentru ca, in asemenea cazuri, trebuie intervenit foarte repede pentru ca piciorul sa redevina functional.

Asa ca iata-l pe Roty in grija noastra, in asteptarea operatiei de amputare a piciorului (singura solutie ramasa), la Praxis Vetlife.

Initial s-a incercat operarea sa aseara, dar, din cauza faptului ca este slabit si analizele nu au iesit foarte bune, aceasta s-a amanat pentru zilele urmatoare, cand starea micutului se va stabiliza.

Daca doriti sa ne sustineti in demersul nostru, va rugam sa donati in contul Asociatiei Pisici pe creier deschis la ING – RO57INGB0000999907610699 – sau prin PayPal in contul office@pisicipecreier.ro.

Roty este un motanel super bland, cu pofta de viata, care deja a trecut prin foarte multe chinuri. Pe langa donatiile de care avem nevoie pentru acoperirea costurilor la vet, rugamintea noastra este sa il ajutati pe Roty si cu foster sau, de preferat, adoptie definitiva, imediat dupa operatie. Va garantam ca va fi un motanel in trei picioruse foarte iubitor, care poate avea (si merita) o viata absolut normala. Cei interesati ne pot suna la 0724408349.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.