2% pentru Asociatia Pisici pe creier

UPDATE: Termenul pentru depunerea declaratiilor a fost extins pana pe 31 iulie 2019. Cei care nu pot depune/trimite personal catre ANAF declaratia ne-o pot trimite/aduce noua.

Aceasta este noua declaratie 230 prin care puteti redirectiona 2% din impozitul pe veniturile din salarii (sau pensii mai mari de 2.000 lei) din 2018 catre Asociatia Pisici pe creier:

Dupa ce o descarcati, trebuie sa completati sectiunile I, II si semnatura contribuabil de jos.

O metoda mai usoara de completare gasiti la acest link, insa tot va fi nevoie sa depuneti formularul dupa ce il semnati –>
https://www.redirectioneaza.ro/asociatia-pisici-pe-creier/doilasuta

Termenul de depunere s-a scurtat extrem de mult. Aveti timp DOAR PANA PE 15 MARTIE sa depuneti declaratia completata si semnata (in loc de luna mai, cum era pana acum).

Pentru depunerea declaratiei, CELE MAI SIGURE metode sunt urmatoarele:

  • Sa o depuneti personal la administratia fiscala de care apartineti conform adresei din buletin/CI/vizei de flotant sau la sediul central ANAF.
  • Sa o trimiteti prin POSTA, ca RECOMANDATA CU CONFIRMARE DE PRIMIRE, catre administratia fiscala de care apartineti conform adresei din buletin/CI. ATENTIE – nu puteti trimite prin curier, nu puteti trimite nici ca scrisoare normala prin Posta, singura metoda prin care va fi acceptata declaratia este recomandata cu confirmare de primire prin Posta.

O puteti depune si online, daca aveti cont (deschiderea contului presupune un drum pana la ANAF), sau puteti face o cerere catre angajatorul dvs. prin care sa ii solicitati sa va redirectioneze 2% din impozitul pe salariu catre Asociatia noastra.

Daca aveti nevoie de indrumari pentru completarea si/sau depunerea Declaratiei, ne puteti contacta la office@pisicipecreier.ro sau la 0724408349.

De asemenea, daca sunteti pfa/pfi, ne puteti redirectiona cei 2% prin intermediul declaratiei unice de venit.

Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.