Luzzie are nevoie de ajutor si de adoptie

Luzzie este unul dintre cele mai vechi cazuri ale gastii Pisici pe creier. Cheltuielile s-au adunat si au ajuns acum la 7.000 lei. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a le acoperi si pentru a-i gasi adoptie pisicutei.

Luzzie a ajuns la noi cu hipertermie (temperatura crescută), inapetența si apatie. Era mai mult moarta decat vie.

Fusese deja tratata la un alt cabinet, dar fara succes. Boala de care suferea, o forma grava de stomatita proliferativa, posibil chiar calcivirus, a continuat sa evolueze.

Odata ajunsa la Praxis Vetlife, a urmat tratament intensiv cu antibiotice, vitamine, atât local, cât și general, i s-au scos aproape toti dinții, a fost sterilizata, deparazitata intern, iar in prezent urmeaza tratament cu antiinflamatorii.

FOARTE IMPORTANT: Baiatul care ne-a adus-o pe Luzzie a promis ca, dupa ce o vom pune pe picioare, o va lua inapoi. Asta se intampla vara trecuta… de atunci nu am mai primit niciun semn de la el…

Asa ca a ramas la cabinet si noi am ramas cu cheltuielile.

Luzzie este destul de bine acum, urmeaza, asa cum spuneam mai sus, un tratament cu antiinflamatorii, dar poate fi adoptata de un om responsabil, care sa se tina de tratamentul impus de medic.

Daca doriti sa ne sustineti in demersul nostru de a o ajuta pe Luzzie sa se vindece si sa isi gaseasca o casuta, va rugam sa donati in contul Asociatiei Pisici pe creier deschis la ING – RO57INGB0000999907610699 – sau pe PayPal in contul office@pisicipecreier.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.