Dora are nevoie de ajutorul vostru

Dora este un sufletel de nici trei luni care a trecut prin multe probleme la o varsta atat de frageda. Doamna care a gasit-o pe strada, intr-o stare deplorabila, a decis sa o pastreze, insa – pentru ca nu-si poate permite investigatiile si tratamentele de care pisicuta a avut si are in continuare nevoie – am decis sa preluam noi costurile. Pentru asta, avem nevoie din nou de ajutorul vostru.

Cand a fost gasita, Dora era foarte slabita si tremura de frig. In zilele urmatoare a avut niste crize asemanatoare celor de epilepsie, astfel ca a fost supusa mai multor investigatii. Din fericire, acest diagnostic nu i s-a confirmat si a fost pusa pe picioare cu un tratament.

La scurt timp, Dora a inceput sa aiba temperatura ridicata. Din pacate, testul de Coronavirus a iesit negativ, iar febra este un episod specific acestei boli. De cateva zile se afla sub tratament la Praxis Vetlife, se simte mai bine si speram sa treaca cu bine si peste acest hop.

Pe langa gandurile voastre bune, avem nevoie si de donatii pentru a acoperi costurile tratamentului, cu atat mai mult cu cat avem deja datorii foarte mari la acest cabinet veterinar.

⚠️ Daca doriti sa ne sustineti in demersul nostru de a o ajuta pe Dora si de a salva in continuare cat mai multe pisicute, va rugam sa donati in contul Asociatiei Pisici pe creier deschis la ING – RO57INGB0000999907610699 – sau prin PayPal la adresa office@pisicipecreier.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.