Doua ghemotoace au nevoie de ajutor

FUNDRAISING: Sara si Maia sunt doua ghemotoace care au probleme grave de sanatate. Vor avea nevoie de un tratament de lunga durata, iar pentru achitarea lui ne bazam pe ajutorul vostru. 💝

Sara si Maia au intrat in gasca Pisici pe creier saptamana trecuta, cand doamna care le-a salvat dintr-un subsol ne-a rugat sa o ajutam. Dumneaei a achitat costurile radiografiilor (300 de lei), apoi am preluat noi toate celelalte cheltuieli.

Cele doua mogaldete de aprox. 3 luni au fost nascute intr-un subsol de bloc si au fost tinute acolo in tot acest timp de o alta persoana care incerca sa le ingrijeasca. Insa faptul ca nu au avut niciodata acces afara, la lumina soarelui, au stat numai in intuneric si umezeala si au primit foarte putina hrana le-a afectat grav sanatatea.

Internate la Praxis Vetlife, pisicutele au fost in prima zi letargice, insa in urmatoarea zi de tratament si-au devorat masa – dupa ce si-au terminat conservele, au inceput sa muste la propriu din bolurile in care li se pusese mancarea!😢

Este imbucurator faptul că pisicutele nu mai sunt apatice, au prins energie si au pofta de mancare. Insa Sara si Maia au, cel mai probabil, probleme neurologice destul de grave.‼️ Tremura non-stop, iar acest tremurat poate indica mai multe afectiuni.

Dupa ce testele de Coronavirus au iesit negative, in prezent primesc tratament pentru o posibila carenta de vitamina B. Daca tremuratul si miscarile necontrolate nu vor disparea in urmatoarele zile, le vom testa si pentru toxoplasmoza, pentru a stabili cu ce tratament continuam.

Este posibil sa ajungem si in faza in care va fi nevoie de RMN, va vom tine la curent. Cert este ca tratamentul va fi unul de lunga durata, mai ales ca suntem pe un teren destul de “nisipos”.

“Fetele” sunt cazate la Praxis Vetlife momentan, cabinet la care isi continua tratamentul, in speranta ca se vor pune pe picioare cat mai repede. Va rugam sa ne ajutati cu achitarea costurilor cazarii si tratamentelor celor doua mogaldete pentru ca am ajuns la fundul sacului si, pe langa ele, mai avem multe alte cazuri in grija. Pana acum, costurile au ajuns la 530 de lei, dar suntem abia la inceput de drum.

Daca doriti sa ne sustineti in demersul nostru de a le ajuta pe Sara si Maia, va rugam sa donati in contul Asociatiei Pisici pe creier deschis la ING – RO57INGB0000999907610699 – sau prin PayPal in contul office@pisicipecreier.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.