Ultima strigare: 2% pentru Asociatia Pisici pe creier

Cei care doresc sa ne redirectioneze 2% din impozitul pe salariu o mai pot face doar pana miercuri, 31 iulie (inclusiv).

Formularul actualizat, precompletat cu datele noastre, il puteti descarca aici: http://pisicipecreier.ro/wp-content/uploads/2019/01/D230_2019_Asociatia-Pisici-pe-creier.pdf

Daca doriti sa ne sustineti macar acum, pe ultima suta de metri, rugamintea noastra este sa depuneti personal la ANAF formularul sau sa-l trimiteti prin Posta Romana, ca scrisoare recomandata cu confirmare de primire, catre sediul ANAF de care apartineti conform adresei din buletin. Nu ni-l mai puteti da noua pentru ca nu mai avem timp sa-l procesam si sa-l depunem pana miercuri.

Daca alegeti sa-l trimiteti prin Posta, data Postei (adica data la care va prezentati la ghiseul Postei sa-l trimiteti) trebuie sa fie 31 iulie (nu conteaza data la care ajunge la destinatie, va fi acceptat). Insa este important sa-l trimiteti ca scrisoare recomandata cu confirmare de primire, altfel riscati sa nu fie acceptat.

Puteti gasi aici adresele tuturor sediilor ANAF din Bucuresti (persoane fizice) si din tara:

https://www.anaf.ro/anaf/internet/Bucuresti/structura/structurisubordine/sectoare_bucuresti

https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm

Pentru orice detalii, ne puteti contacta la 0724408349.

Va multumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.