In decembrie, firmele ne pot redirectiona 20% din impozitul pe profit/venit

Decembrie este luna in care firmele pot redirectiona catre un ONG 20% din impozitul pe profit datorat.
Daca doresti sa ne sustii in acest mod, te rugam sa vorbesti cu contabilul firmei pentru a calcula suma pe care ne-o poti redirectiona si pentru care vom semna un contract de sponsorizare. Banii trebuie virati pana pe 31 decembrie pentru ca sponsorizarea sa fie complet deductibila.


Este posibil ca unii contabili sa fie reticenti – pentru ca procedura implica un mic efort suplimentar din partea lor intr-o luna in care sunt probabil destul de ocupati – dar te rugam sa insisti pentru ca sustinerea ta este extrem de importanta pentru noi. Ne poate ajuta sa ne acoperim datoriile la cabinetele cu care colaboram si sa continuam sa salvam zeci de pisicute si anul viitor.


Partea cea mai buna e ca nu te costa niciun leu in plus! Pur si simplu redirectionezi niste bani care altfel ar ajunge la bugetul statului – si stim cu totii cat investeste statul in problema animalelor fara stapan! 😔


❗Daca ai o microintreprindere si platesti impozit pe venit, ne poti redirectiona 20% din impozitul pe venitul din trimestrul IV (si poti repeta sponsorizarea in fiecare trimestru). De asemenea, PFA-urile si PFI-urile ne pot sustine si ele cu o sponsorizare deductibila in limita a 5% din venitul net.


Ne putem baza pe tine sau ai nevoie de mai multe informatii?

Contacteaza-ne:

▶️ prin email, la office@pisicipecreier.ro

▶️ la telefon 0724408349

▶️ prin mesaj privat pe pagina de facebook.com/pisicipecreier

Multumim. ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.