Redirecționează 3,5% din impozitul pe venituri pentru Pisici pe creier

Până pe 25 mai 2021, ne poți susține activitatea prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe veniturile din salariile obținute în 2020 (sau pensiile, în cazul celor impozabile, de peste 2.000 lei).

Click aici pentru a descărca formularul 230 corect și actualizat, precompletat cu datele Asociației Pisici pe creier.

Iată cât de simplu este:

  1. Descarcă formularul 230 de mai sus și completează-l astfel:
  • Secțiunea I (Date de identificare contribuabil) – este foarte important să completezi complet, corect și lizibil numele și prenumele, CNP-ul, adresa (în special localitatea și județul/sectorul), altfel riscăm ca declarația să nu fie validată.
  • Secțiunea II (Destinația sumei…) – dacă nu ești de acord să ne redirecționezi cei 3,5% pentru 2 ani, atunci poți debifa căsuța respectivă.
  • Semnătură contribuabil – aici e important să te semnezi cu semnătura ta olografă, în original (de mână).

Datele de mai sus le poți completa direct în fișierul pdf sau de mână. Conform procedurii ANAF, trebuie să te semnezi în original, de mână, după ce printezi formularul.

2. Depunerea formularului până pe 25 mai, pentru care ai următoarele opțiuni:

  • Poți depune formularul direct la sediul ANAF de care aparții conform adresei din cartea de identitate sau îl poți trimite la adresa sediului respectiv prin poștă, ca scrisoare recomandată cu confirmare de primire. Desigur, dacă ai cont online pe ANAF spv (Spațiul Privat Virtual), îl poți depune online.
  • Ne poți trimite nouă formularul (în format fizic) prin curier (contactează-ne în privat pentru a obține adresa) sau îl poți lăsa la unul dintre cabinetele veterinare cu care colaborăm în București (Praxis Vetlife – Bd Pache Protopopescu 45; Vietatis – Bd Agricultorilor 128bis; Di-Vet – Str Tudor Vianu nr 3; Di Pet Centrum – Str Puțul lui Zamfir nr 26).
  • Ne poți trimite formularul în format electronic (scan / poză / fișierul pdf cu semnătură) pe mail, la office@pisicipecreier.ro, sau ca mesaj privat pe pagina noastră de Facebook.

Alte mențiuni:

  • Anul 2020 precompletat în formular este corect (pentru că se calculează 3,5% din impozitul plătit pe veniturile din 2020)
  • Nu este nevoie să completezi, în Secțiunea II, suma pe care o redirecționezi, pentru că o va calcula ANAF.

Dacă ai întrebări, ne poți contacta pe Facebook sau la office@pisicipecreier.ro.

Îți mulțumim pentru susținere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.