Category: Donații

Dăm o mână de ajutor în cazul pisicuțelor bolnave, lovite de mașini sau mușcate de câini, pentru tratamente și cazări la cabinetele veterinare. Vrei să donezi? Contactează-ne.
Donații

Faptele bune pot fi gratuite: În decembrie, redirecționează 20% din impozitul firmei

Dacă ai o afacere pentru care plătești impozit pe profit, aceasta este cea mai simplă metodă prin care ne poți susține. Nu te costă absolut nimic să salvezi, prin intermediul nostru, pisici care au nevoie urgentă de ajutor! #ÎmpreunăSchimbămVieți

Un gest simplu și gratuit care poate avea un impact major pentru asociația noastră. Ne poți da acel suflu de care avem nevoie pentru a ne continua misiunea și pentru a face și mai mult bine în 2024!

Iată cât de ușor este: semnăm un contract de sponsorizare pe o valoare care să se încadreze în maximum 20% din impozitul pe care îl ai de plătit pentru anul 2023 (nu mai mult de 0,75% din cifra de afaceri) și ne virezi suma respectivă până pe 31 decembrie, urmând să o scazi din impozitul pe care îl vei plăti statului.

Ai o microîntreprindere pentru care plătești impozit pe venit? Tot acum, în decembrie, ne poți redirecționa până la 20% din impozitul pe venitul obținut în trimestrul al IV-lea din 2023 (și poți repeta această procedură trimestrial de acum înainte).

Pe lângă această facilitate fiscală, ai acum posibilitatea de a ne susține și retroactiv, din impozitul deja plătit statului pe 2022. Dacă în 2022 nu ai avut sponsorizări deductibile sau dacă nu ai atins plafonul maxim stabilit prin lege (20% din impozitul pe profit/venit), ai ocazia de a redirecționa acum, în decembrie 2023, suma rămasă nealocată din impozitul plătit pentru 2022. Pentru a profita de această ocazie, trebuie să semnăm un contract de sponsorizare, să ne virezi suma respectivă și să depui electronic formularul 177 până pe 25 decembrie 2023. Atenție – la începutul formularului trebuie să completezi anul “2022” și să bifezi căsuța “Cerere rectificativă”.

Formularul 177 trebuie depus și pentru sponsorizările aferente anului 2023, doar că nu se va mai bifa căsuța “Cerere rectificativă”, iar termenul de depunere este altul (maximum 6 luni de la termenul de depunere a declarației anuale de impozit pe profit, deci până spre finalul anului viitor). Mai multe detalii pot fi găsite la acest link.

Ai un PFA? Ne poți redirecționa până la 5% din venitul net, stabilit ca diferența dintre venitul brut și cheltuielile deductibile (altele decât cele de sponsorizare).

Timpul este foarte scurt și știm că ai foarte multe pe cap în această perioadă, mai ales dacă ai o afacere, însă te rugăm să iei legătura cât mai repede cu noi și cu contabilul firmei pentru a concretiza această sponsorizare. Mereu ne plângem că nu suntem mulțumiți de ceea ce face statul cu banii noștri și tocmai de aceea e extrem de important să profităm atunci când avem șansa de a direcționa o părticică din ei către o cauză apropiată sufletului nostru și în care credem.

Pentru mai multe detalii sau pentru a primi un draft de contract de sponsorizare, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail office@pisicipecreier.ro.

Mulțumim.

Donații

Redirecționează 3,5% pentru Pisici pe creier, până pe 25 mai 2023

Împreună schimbăm vieți! Iar cel mai ușor mod de a ne susține activitatea – fără să te coste nimic – este completarea formularului 230 până pe 25 mai 2023. Astfel, ne poți redirecționa până la 3,5% din impozitul pe veniturile din salariile obținute în 2022 (sau din pensii, în cazul celor impozabile, de peste 2.000 lei).

Click aici pentru a descărca formularul 230 actualizat, în format pdf editabil, precompletat cu datele Asociației Pisici pe creier.

Simplu de completat

Îl poți printa și completa de mână sau, mai simplu, îl poți edita direct în pdf.

 • Secțiunea I (Date de identificare contribuabil) – este foarte important să completezi complet, corect și lizibil numele și prenumele, CNP-ul, adresa (în special localitatea și județul/sectorul), altfel riscăm ca declarația să nu fie validată.
 • Secțiunea II (Destinația sumei…) – dacă nu ești de acord să ne redirecționezi cei 3,5% pentru 2 ani, ci doar pentru 1 an, atunci poți debifa căsuța respectivă.
 • Semnătură contribuabil – aici e important să te semnezi cu semnătura ta olografă (de mână). Nu e neapărat nevoie să ai o imprimantă, poți adăugă o semnătură direct în fișierul pdf.

Simplu de depus

Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un scan sau o poză a formularului completat și semnat de tine, iar noi ne vom ocupa de depunerea lui la ANAF.

Dacă preferi variantele tradiționale, ai în continuare posibilitatea de a depune formularul direct la ghișeul ANAF sau de a-l trimite prin poștă ca scrisoare recomandată cu confirmare de primire către sediul ANAF de care aparții conform adresei din cartea de identitate. Sau, dacă ai cont pe Spațiul Privat Virtual al ANAF (spv), îl poți depune online în acest cont (se completează un alt model de formular, specific depunerii electronice).

Și mai simplu

O metodă și mai ușoară de a completa formularul este să folosești unul dintre linkurile de mai jos. Îți introduci datele și semnătura și platforma respectivă îți va genera formularul gata completat și semnat, pe care trebuie să ni-l trimiți apoi – de preferat pe mail, la office@pisicipecreier.ro – astfel încât noi să îl putem depune.

 • redirectioneaza.ro/asociatia-pisici-pe-creier – Recomandăm această platformă deoarece ne trimite automat pe mail formularul completat și semnat de tine
 • formular230.ro/asociatia-pisici-pe-creier – Această platformă nu ne trimite automat formularul tău pe mail. Deci nu este suficient să-l completezi și semnezi, trebuie să ni-l trimiți tu personal pe email, altfel nu va ajunge la noi și nu-l vom putea depune la ANAF.

Vă rugăm să aveți în vedere că avem și noi nevoie de timp pentru procesarea și depunerea formularelor, astfel că nu putem garanta că vom reuși să depunem la timp formularele primite după data de 20 mai 2023, chiar dacă termenul limită al ANAF este 25 mai. Încercați să ni le trimiteți din timp, nu mai lăsați pe ultima sută de metri. În anii trecuți am primit multe formulare chiar și în noaptea de 25 mai, unele chiar și după miezul nopții – am făcut tot posibilul să le depunem pe toate, dar nu știm în ce măsură au fost validate și acestea.

Mulțumim.

Donații

Susține ASOCIAȚIA PISICI PE CREIER prin redirecționarea a 20% din impozitul pe profitul firmei

Dacă ai o afacere pentru care plătești impozit pe profit, aceasta este cea mai simplă metodă prin care ne poți susține. Nu te costă absolut nimic să salvezi, prin intermediul nostru, pisici care au nevoie urgentă de ajutor! #ÎmpreunăSchimbămVieți

Un gest simplu și gratuit care poate avea un impact major pentru asociația noastră. Ne poți da acel suflu de care avem nevoie pentru a ne continua misiunea și pentru a face și mai mult bine în 2023!

Iată cât de ușor este: semnăm un contract de sponsorizare pe o valoare care să se încadreze în maximum 20% din impozitul pe care îl ai de plătit pentru anul 2022 (nu mai mult de 0,75% din cifra de afaceri) și ne virezi suma respectivă până pe 31 decembrie, urmând să o scazi din impozitul pe care îl vei plăti statului.

Ai o microîntreprindere pentru care plătești impozit pe venit? Tot acum, în decembrie, ne poți redirecționa până la 20% din impozitul pe venitul obținut în trimestrul al IV-lea din 2022 (și poți repeta această procedură trimestrial de acum înainte).

NOUTATE IMPORTANTĂ: Dacă în 2021 nu ai avut sponsorizări deductibile sau dacă nu ai atins plafonul maxim stabilit prin lege (20% din impozitul pe profit/venit), ai ocazia de a redirecționa acum, în decembrie 2022, suma rămasă nealocată din impozitul plătit pentru 2021.

Este o șansă uriașă prin care ne poți susține “retroactiv”, dacă nu ai apucat să faci o astfel de sponsorizare anul trecut. Pentru a profita de această ocazie, trebuie să semnăm un contract de sponsorizare, să ne virezi suma respectivă și să depui electronic formularul 177 până pe 25 decembrie 2022. Atenție – la începutul formularului trebuie să completezi anul “2021” și să bifezi căsuța “Cerere rectificativă”.

Formularul 177 trebuie depus și pentru sponsorizările aferente anului 2022, doar că nu se va mai bifa căsuța “Cerere rectificativă”, iar termenul de depunere este altul (maximum 6 luni de la termenul de depunere a declarației anuale de impozit pe profit, deci până spre finalul anului viitor). Mai multe detalii pot fi găsite la acest link.

Ai un PFA? Ne poți redirecționa până la 5% din venitul net, stabilit ca diferența dintre venitul brut și cheltuielile deductibile (altele decât cele de sponsorizare).

Timpul este foarte scurt și știm că ai foarte multe pe cap în această perioadă, mai ales dacă ai o afacere, însă te rugăm să iei legătura cât mai repede cu noi și cu contabilul firmei pentru a concretiza această sponsorizare. Mereu ne plângem că nu suntem mulțumiți de ceea ce face statul cu banii noștri și tocmai de aceea e extrem de important să profităm atunci când avem șansa de a direcționa o părticică din ei către o cauză apropiată sufletului nostru și în care credem.

Pentru mai multe detalii sau pentru a primi un draft de contract de sponsorizare, te rugăm să ne contactezi:

Mulțumim.

Donații

3,5% pentru Pisici pe creier și în 2022

Cel mai ușor mod de a ne susține activitatea – fără să te coste nimic – este completarea formularului 230 până pe 25 mai 2022. Astfel, ne poți redirecționa până la 3,5% din impozitul pe veniturile din salariile obținute în 2021 (sau pensiile, în cazul celor impozabile, de peste 2.000 lei).

Click aici pentru a descărca formularul 230 actualizat, în format pdf editabil, precompletat cu datele Asociației Pisici pe creier.

Simplu de completat

Îl poți printa și completa de mână sau, mai simplu, îl poți edita direct în pdf.

 • Secțiunea I (Date de identificare contribuabil) – este foarte important să completezi complet, corect și lizibil numele și prenumele, CNP-ul, adresa (în special localitatea și județul/sectorul), altfel riscăm ca declarația să nu fie validată.
 • Secțiunea II (Destinația sumei…) – dacă nu ești de acord să ne redirecționezi cei 3,5% pentru 2 ani, ci doar pentru 1 an, atunci poți debifa căsuța respectivă.
 • Semnătură contribuabil – aici e important să te semnezi cu semnătura ta olografă (de mână). Nu e neapărat nevoie să ai o imprimantă, poți adăugă o semnătură direct în fișierul pdf.

Simplu de depus

Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un scan sau o poză a formularului completat și semnat de tine, iar noi ne vom ocupa de depunerea lui la ANAF.

Dacă preferi variantele tradiționale, ai în continuare posibilitatea de a depune formularul direct la ghișeul ANAF sau de a-l trimite prin poștă ca scrisoare recomandată cu confirmare de primire către sediul ANAF de care aparții conform adresei din cartea de identitate. Sau, dacă ai cont pe Spațiul Privat Virtual al ANAF (spv), îl poți depune online în acest cont (se completează un alt model de formular, specific depunerii electronice).

Și mai simplu

O metodă și mai ușoară de a completa formularul este să folosești unul dintre linkurile de mai jos. Îți introduci datele și semnătura și platforma îți va genera formularul gata completat și semnat, pe care trebuie să ni-l trimiți apoi – de preferat pe mail, la office@pisicipecreier.ro – astfel încât noi să îl putem depune.

ATENȚIE! Nu este suficient să completezi formularul pe una dintre aceste platforme! Te rugăm să te asiguri că formularul ajunge la noi, pentru ca noi să-l putem depune la ANAF până pe 25 mai.

Mulțumim.

Donații

In decembrie, binele nu te costa nimic

Daca ai o afacere, redirectioneaza 20% din impozitul pe profitul firmei catre Asociatia Pisici pe creier!

Viitorul Asociatiei noastre si vietile pe care le salvam constant depind de acest “cadou de sarbatori” pe care il poti face gratuit.

Decembrie este luna in care firmele pot redirectiona catre un ONG 20% din impozitul pe profit datorat statului. Trebuie doar sa vorbesti cu contabilul firmei pentru a calcula suma pe care ne-o poti redirectiona si pentru care vom semna un contract de sponsorizare. Banii trebuie virati pana pe 31 decembrie pentru ca sponsorizarea sa fie complet deductibila.

Nu te costa niciun leu! Pur si simplu redirectionezi niste bani care altfel ar ajunge la bugetul statului – si stim cu totii cat investeste statul in problema animalelor fara stapan!

Daca ai o microintreprindere si platesti impozit pe venit, ne poti redirectiona 20% din impozitul pe venitul din trimestrul IV (si poti repeta sponsorizarea in fiecare trimestru). De asemenea, PFA-urile si PFI-urile ne pot sustine si ele cu o sponsorizare deductibila in limita a 5% din venitul net.

Vrei sa-ti trimitem modelul de contract de sponsorizare sau ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne:

 • prin email: office@pisicipecreier.ro
 • sau la telefon/WhatsApp: 0724408349

Multumim.

Donații

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venituri pentru Pisici pe creier

Până pe 25 mai 2021, ne poți susține activitatea prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe veniturile din salariile obținute în 2020 (sau pensiile, în cazul celor impozabile, de peste 2.000 lei).

Click aici pentru a descărca formularul 230 corect și actualizat, precompletat cu datele Asociației Pisici pe creier.

Iată cât de simplu este:

 1. Descarcă formularul 230 de mai sus și completează-l astfel:
 • Secțiunea I (Date de identificare contribuabil) – este foarte important să completezi complet, corect și lizibil numele și prenumele, CNP-ul, adresa (în special localitatea și județul/sectorul), altfel riscăm ca declarația să nu fie validată.
 • Secțiunea II (Destinația sumei…) – dacă nu ești de acord să ne redirecționezi cei 3,5% pentru 2 ani, atunci poți debifa căsuța respectivă.
 • Semnătură contribuabil – aici e important să te semnezi cu semnătura ta olografă, în original (de mână).

Datele de mai sus le poți completa direct în fișierul pdf sau de mână. Conform procedurii ANAF, trebuie să te semnezi în original, de mână, după ce printezi formularul.

2. Depunerea formularului până pe 25 mai, pentru care ai următoarele opțiuni:

 • Poți depune formularul direct la sediul ANAF de care aparții conform adresei din cartea de identitate sau îl poți trimite la adresa sediului respectiv prin poștă, ca scrisoare recomandată cu confirmare de primire. Desigur, dacă ai cont online pe ANAF spv (Spațiul Privat Virtual), îl poți depune online.
 • Ne poți trimite nouă formularul (în format fizic) prin curier (contactează-ne în privat pentru a obține adresa) sau îl poți lăsa la unul dintre cabinetele veterinare cu care colaborăm în București (Praxis Vetlife – Bd Pache Protopopescu 45; Vietatis – Bd Agricultorilor 128bis; Di-Vet – Str Tudor Vianu nr 3; Di Pet Centrum – Str Puțul lui Zamfir nr 26).
 • Ne poți trimite formularul în format electronic (scan / poză / fișierul pdf cu semnătură) pe mail, la office@pisicipecreier.ro, sau ca mesaj privat pe pagina noastră de Facebook.

Alte mențiuni:

 • Anul 2020 precompletat în formular este corect (pentru că se calculează 3,5% din impozitul plătit pe veniturile din 2020)
 • Nu este nevoie să completezi, în Secțiunea II, suma pe care o redirecționezi, pentru că o va calcula ANAF.

Dacă ai întrebări, ne poți contacta pe Facebook sau la office@pisicipecreier.ro.

Îți mulțumim pentru susținere!

Donații

In decembrie, firmele ne pot redirectiona 20% din impozitul pe profit/venit

Decembrie este luna in care firmele pot redirectiona catre un ONG 20% din impozitul pe profit datorat.
Daca doresti sa ne sustii in acest mod, te rugam sa vorbesti cu contabilul firmei pentru a calcula suma pe care ne-o poti redirectiona si pentru care vom semna un contract de sponsorizare. Banii trebuie virati pana pe 31 decembrie pentru ca sponsorizarea sa fie complet deductibila.


Este posibil ca unii contabili sa fie reticenti – pentru ca procedura implica un mic efort suplimentar din partea lor intr-o luna in care sunt probabil destul de ocupati – dar te rugam sa insisti pentru ca sustinerea ta este extrem de importanta pentru noi. Ne poate ajuta sa ne acoperim datoriile la cabinetele cu care colaboram si sa continuam sa salvam zeci de pisicute si anul viitor.


Partea cea mai buna e ca nu te costa niciun leu in plus! Pur si simplu redirectionezi niste bani care altfel ar ajunge la bugetul statului – si stim cu totii cat investeste statul in problema animalelor fara stapan! 😔


❗Daca ai o microintreprindere si platesti impozit pe venit, ne poti redirectiona 20% din impozitul pe venitul din trimestrul IV (si poti repeta sponsorizarea in fiecare trimestru). De asemenea, PFA-urile si PFI-urile ne pot sustine si ele cu o sponsorizare deductibila in limita a 5% din venitul net.


Ne putem baza pe tine sau ai nevoie de mai multe informatii?

Contacteaza-ne:

▶️ prin email, la office@pisicipecreier.ro

▶️ la telefon 0724408349

▶️ prin mesaj privat pe pagina de facebook.com/pisicipecreier

Multumim. ❤️

Donații

Redirectioneaza 3,5% catre Pisici pe creier

09.03.2020, UPDATE IMPORTANT: ANAF a publicat un noul model de formular si, desi vor fi acceptate si formularele pe modelul precedent, cel mai sigur este sa folosesti acum modelul actualizat, daca nu ai apucat inca sa depui / sa ne trimiti formularul vechi.

Poti descarca de aici formularul 230 CORECT si ACTUALIZAT, precompletat cu datele noastre: http://pisicipecreier.ro/wp-content/uploads/2020/05/D230_Pisici-pe-creier_2020.pdf

Si de aici poti descarca un ghid de completare a formularului, in care am marcat cu rosu spatiile pe care le puteti completa: http://pisicipecreier.ro/wp-content/uploads/2020/03/CUM-COMPLETAM-NOUA-D230.pdf

………………………………….

Anul acesta ne poti sustine activitatea prin redirectionarea a 3,5% din impozitul pe veniturile din salariile obtinute in 2019 (sau pensiile, in cazul celor impozabile, de peste 2.000 lei).

Astfel, in urma modificarilor introduse de ANAF, avem doua vesti bune:
1. Faptul ca 2% a devenit 3,5%, deci ne poti redirectiona o suma mai importanta decat in anii precedenti;
2. FOARTE IMPORTANT: Prin bifarea unei casute din formular, poti alege sa ne redirectionezi 3,5% PENTRU DOI ANI, nu doar pentru anul acesta. Astfel ca anul viitor, cel putin teoretic, nu va mai fi necesar sa completezi si sa depui din nou formularul. Abia in 2022 va mai fi nevoie.

Pasii care trebuie urmati:
1. Printeaza formularul de mai sus si completeaza-l cu datele tale.

Anul este 2019 (nu este nicio greseala), pentru ca suma se va calcula din impozitul platit pentru veniturile de anul trecut.

2. Depune-l personal sau trimite-l prin Posta Romana, ca scrisoare recomandata cu confirmare de primire, catre sediul ANAF de care apartii conform adresei din buletin.

Sau, daca preferi sa-l depunem noi in numele tau, ni-l poti trimite prin posta sau curier (contacteaza-ne in privat pentru detalii) sau il poti aduce la unul dintre cabinetele cu care colaboram: Praxis Vetlife (Bd Pache Protopopescu 45); Vietatis (Str Agricultorilor 128bis); Di-Vet Medical (Str Tudor Vianu 3).

Desigur, daca ai cont online pe ANAF (Spatiul Privat Virtual), il poti depune online.

De asemenea, daca reusesti sa strangi mai multe cereri de la familie, prieteni si colegi, ni le poti trimite / aduce noua.

Orice intrebari ai, contacteaza-ne:
facebook.com/pisicipecreier; office@pisicipecreier.ro; 0724408349 (Adrian)

Iti multumim pentru sustinere!

Donații

Ultima strigare: 2% pentru Asociatia Pisici pe creier

Cei care doresc sa ne redirectioneze 2% din impozitul pe salariu o mai pot face doar pana miercuri, 31 iulie (inclusiv).

Formularul actualizat, precompletat cu datele noastre, il puteti descarca aici: http://pisicipecreier.ro/wp-content/uploads/2019/01/D230_2019_Asociatia-Pisici-pe-creier.pdf

Daca doriti sa ne sustineti macar acum, pe ultima suta de metri, rugamintea noastra este sa depuneti personal la ANAF formularul sau sa-l trimiteti prin Posta Romana, ca scrisoare recomandata cu confirmare de primire, catre sediul ANAF de care apartineti conform adresei din buletin. Nu ni-l mai puteti da noua pentru ca nu mai avem timp sa-l procesam si sa-l depunem pana miercuri.

Daca alegeti sa-l trimiteti prin Posta, data Postei (adica data la care va prezentati la ghiseul Postei sa-l trimiteti) trebuie sa fie 31 iulie (nu conteaza data la care ajunge la destinatie, va fi acceptat). Insa este important sa-l trimiteti ca scrisoare recomandata cu confirmare de primire, altfel riscati sa nu fie acceptat.

Puteti gasi aici adresele tuturor sediilor ANAF din Bucuresti (persoane fizice) si din tara:

https://www.anaf.ro/anaf/internet/Bucuresti/structura/structurisubordine/sectoare_bucuresti

https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm

Pentru orice detalii, ne puteti contacta la 0724408349.

Va multumim!

Donații

Doua ghemotoace au nevoie de ajutor

FUNDRAISING: Sara si Maia sunt doua ghemotoace care au probleme grave de sanatate. Vor avea nevoie de un tratament de lunga durata, iar pentru achitarea lui ne bazam pe ajutorul vostru. 💝

Sara si Maia au intrat in gasca Pisici pe creier saptamana trecuta, cand doamna care le-a salvat dintr-un subsol ne-a rugat sa o ajutam. Dumneaei a achitat costurile radiografiilor (300 de lei), apoi am preluat noi toate celelalte cheltuieli.

Cele doua mogaldete de aprox. 3 luni au fost nascute intr-un subsol de bloc si au fost tinute acolo in tot acest timp de o alta persoana care incerca sa le ingrijeasca. Insa faptul ca nu au avut niciodata acces afara, la lumina soarelui, au stat numai in intuneric si umezeala si au primit foarte putina hrana le-a afectat grav sanatatea.

Internate la Praxis Vetlife, pisicutele au fost in prima zi letargice, insa in urmatoarea zi de tratament si-au devorat masa – dupa ce si-au terminat conservele, au inceput sa muste la propriu din bolurile in care li se pusese mancarea!😢

Este imbucurator faptul că pisicutele nu mai sunt apatice, au prins energie si au pofta de mancare. Insa Sara si Maia au, cel mai probabil, probleme neurologice destul de grave.‼️ Tremura non-stop, iar acest tremurat poate indica mai multe afectiuni.

Dupa ce testele de Coronavirus au iesit negative, in prezent primesc tratament pentru o posibila carenta de vitamina B. Daca tremuratul si miscarile necontrolate nu vor disparea in urmatoarele zile, le vom testa si pentru toxoplasmoza, pentru a stabili cu ce tratament continuam.

Este posibil sa ajungem si in faza in care va fi nevoie de RMN, va vom tine la curent. Cert este ca tratamentul va fi unul de lunga durata, mai ales ca suntem pe un teren destul de “nisipos”.

“Fetele” sunt cazate la Praxis Vetlife momentan, cabinet la care isi continua tratamentul, in speranta ca se vor pune pe picioare cat mai repede. Va rugam sa ne ajutati cu achitarea costurilor cazarii si tratamentelor celor doua mogaldete pentru ca am ajuns la fundul sacului si, pe langa ele, mai avem multe alte cazuri in grija. Pana acum, costurile au ajuns la 530 de lei, dar suntem abia la inceput de drum.

Daca doriti sa ne sustineti in demersul nostru de a le ajuta pe Sara si Maia, va rugam sa donati in contul Asociatiei Pisici pe creier deschis la ING – RO57INGB0000999907610699 – sau prin PayPal in contul office@pisicipecreier.ro.

Donații

Dora are nevoie de ajutorul vostru

Dora este un sufletel de nici trei luni care a trecut prin multe probleme la o varsta atat de frageda. Doamna care a gasit-o pe strada, intr-o stare deplorabila, a decis sa o pastreze, insa – pentru ca nu-si poate permite investigatiile si tratamentele de care pisicuta a avut si are in continuare nevoie – am decis sa preluam noi costurile. Pentru asta, avem nevoie din nou de ajutorul vostru.

Cand a fost gasita, Dora era foarte slabita si tremura de frig. In zilele urmatoare a avut niste crize asemanatoare celor de epilepsie, astfel ca a fost supusa mai multor investigatii. Din fericire, acest diagnostic nu i s-a confirmat si a fost pusa pe picioare cu un tratament.

La scurt timp, Dora a inceput sa aiba temperatura ridicata. Din pacate, testul de Coronavirus a iesit negativ, iar febra este un episod specific acestei boli. De cateva zile se afla sub tratament la Praxis Vetlife, se simte mai bine si speram sa treaca cu bine si peste acest hop.

Pe langa gandurile voastre bune, avem nevoie si de donatii pentru a acoperi costurile tratamentului, cu atat mai mult cu cat avem deja datorii foarte mari la acest cabinet veterinar.

⚠️ Daca doriti sa ne sustineti in demersul nostru de a o ajuta pe Dora si de a salva in continuare cat mai multe pisicute, va rugam sa donati in contul Asociatiei Pisici pe creier deschis la ING – RO57INGB0000999907610699 – sau prin PayPal la adresa office@pisicipecreier.ro.

Donații

Luzzie are nevoie de ajutor si de adoptie

Luzzie este unul dintre cele mai vechi cazuri ale gastii Pisici pe creier. Cheltuielile s-au adunat si au ajuns acum la 7.000 lei. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a le acoperi si pentru a-i gasi adoptie pisicutei.

Luzzie a ajuns la noi cu hipertermie (temperatura crescută), inapetența si apatie. Era mai mult moarta decat vie.

Fusese deja tratata la un alt cabinet, dar fara succes. Boala de care suferea, o forma grava de stomatita proliferativa, posibil chiar calcivirus, a continuat sa evolueze.

Odata ajunsa la Praxis Vetlife, a urmat tratament intensiv cu antibiotice, vitamine, atât local, cât și general, i s-au scos aproape toti dinții, a fost sterilizata, deparazitata intern, iar in prezent urmeaza tratament cu antiinflamatorii.

FOARTE IMPORTANT: Baiatul care ne-a adus-o pe Luzzie a promis ca, dupa ce o vom pune pe picioare, o va lua inapoi. Asta se intampla vara trecuta… de atunci nu am mai primit niciun semn de la el…

Asa ca a ramas la cabinet si noi am ramas cu cheltuielile.

Luzzie este destul de bine acum, urmeaza, asa cum spuneam mai sus, un tratament cu antiinflamatorii, dar poate fi adoptata de un om responsabil, care sa se tina de tratamentul impus de medic.

Daca doriti sa ne sustineti in demersul nostru de a o ajuta pe Luzzie sa se vindece si sa isi gaseasca o casuta, va rugam sa donati in contul Asociatiei Pisici pe creier deschis la ING – RO57INGB0000999907610699 – sau pe PayPal in contul office@pisicipecreier.ro.