Category: Adopții pisici

Adoptați și fericiți

Redirecționează 3,5% din impozit pentru Pisici pe creier și în 2024

O faptă bună care nu te costă niciun ban! Te costă doar 1 minut!

Împreună schimbăm vieți! Iar cel mai ușor mod de a ne susține activitatea – fără să te coste niciun leu în plus – este completarea formularului 230 până pe 25 mai 2024. Astfel, ne poți redirecționa până la 3,5% din impozitul pe veniturile din salariile obținute în 2023 (sau din pensii, în cazul celor impozabile, de peste 2.000 lei).

Cum poți face această faptă bună în mai puțin de 1 minut? Cel mai simplu este să completezi formularul 230 online, la următorul link, iar noi vom primi automat din platforma Redirecționează documentul completat și semnat de tine, deci nu mai este nevoie să ni-l trimiți și separat. Este suficient să-ți introduci datele și semnătura și să dai click pe “Trimite”: redirectioneaza.ro/asociatia-pisici-pe-creier

Dacă preferi să completezi formularul în format “tradițional”, atunci îl poți descărca de la linkul de mai jos, îl poți completa și semna electronic direct în pdf sau îl poți printa și completa și semna de mână. Apoi trimite-ni-l pe mail la adresa office@pisicipecreier.ro, dacă vrei să-l depunem noi în numele tău la ANAF.

Click aici pentru a descărca formularul 230 actualizat, în format pdf editabil, precompletat cu datele Asociației Pisici pe creier.

Desigur, dacă preferi să-l depui personal la ghișeul ANAF sau în contul tău online de la ANAF, ai în continuare această opțiune.

Chiar dacă termenul limită pentru depunerea formularelor este 25 mai 2024, te rugăm să nu lași acest lucru pe ultima sută de metri. Avem și noi nevoie de timp pentru procesarea și depunerea tuturor formularelor, astfel că nu putem garanta că vom reuși să depunem la timp formularele primite după data de 10-15 mai 2023. În anii trecuți am primit multe formulare chiar și în noaptea de 25 mai, unele chiar și după miezul nopții – am făcut tot posibilul să le depunem pe toate, dar nu știm în ce măsură au fost validate și acestea.

Mulțumim.

Anunțuri adopție

Trei mustacioase cuminti vor sa fie adoptate

Pisicutele Bella (galben cu alb) si Lisa (negru cu alb) si fratiorul lor, Miki (negru cu alb), au in jur de 8 luni si asteapta cu nerabdare sa fie adoptate de oameni iubitori, care sa le ofere o viata fericita.

Sunt momentan in foster la o prietena a asociatiei noastre, intr-o camera nelocuita, insa au nevoie urgent sa ajunga la casutele lor. Pot fi adoptate impreuna sau separat. Vor fi timide la inceput, dar sunt cuminti si dornice de afectiune. Cele doua fetite sunt deja sterilizate.

Le dam doar cu contract de adoptie, la apartament, in Bucuresti.

Pentru detalii sau adoptie, ne puteti suna la 0724408349.

Anunțuri adopție

Piticii Millidge & Doig au nevoie de adoptie sau foster

Cei doi motanei simpatici au in jur de 4 luni si au fost prinsi dintr-un subsol de bloc de o doamna care ne-a cerut ajutorul.

Au fost speriati la inceput, insa, cu ajutorul celor de la Praxis Vetlife, care au interactionat cat mai mult cu ei, au devenit mai prietenosi si torcaciosi. Chiar si asa, vor avea nevoie de o perioada de adaptare in noua casuta. 🙂 Credem ca ar ajuta la integrarea lor daca ar fi adoptati impreuna, insa luam in considerare sa-i dam si separat, daca nu gasim omul potrivit pentru amandoi.

Momentan sunt internati la clinica pentru ca nu avem alta solutie pentru ei, insa este important sa ajunga cat mai repede intr-un camin, macar in foster (cazare temporara), pentru a avea mai mult spatiu si parteneri de joaca.

Ii dam doar cu contract de adoptie, la apartament, in Bucuresti.

Detalii, la 0724408349.

Anunțuri adopție

Tricky, o pisicuta lipicioasa, are nevoie de adoptie

Tricky este o pisicuta in varsta de aprox. 1 an si cateva luni, deparazitata, vaccinata si sterilizata.

Am salvat-o din strada dupa ce aproape ca ne-a implorat sa o luam de acolo si, dupa ce a stat o perioada internata la o clinica veterinara, o prietena a paginii noastre s-a oferit sa o cazeze temporar. Astfel, in foster s-a obisnuit cu viata la apartament si s-a dovedit a fi o pisicuta foarte prietenoasa, dulce si iubitoare. Acum este pregatita sa ajunga la casuta ei definitiva si sa-l inveseleasca pe adoptatorul ei in fiecare zi. Se intelege bine cu alte pisicute.

O dam doar cu contract de adoptie, la apartament, in Bucuresti. Daca vrei sa o primesti in familia ta, suna-ne la 0724408349.

Anunțuri adopție

Un motanel cu vino-ncoa’, pentru adoptie in Bucuresti

Apolodor e un motanel superb de aproape 9 luni (dar pare mai mititel). S-a pricopsit cu numele asta pentru ca, atunci cand era mic si ne-am chinuit sa-l prindem, am intrat in conflict cu un locatar in varsta de la blocul respectiv, care printr-o coincidenta era sofer de taxi. 🙂 Dar, daca vrei sa-l adopti, poti sa-i pui ce nume vrei, nu raspunde inca la niciunul. 🙂

Asa cum se vede in pozele de mai jos, este superb si are niste ochi verzi magnetici. Ceea ce nu se vede e ca este foarte… mancacios. Asa ca ai grija cand iei masa, pentru ca va pandi farfuriile dupa vreun rest de fripturica. Aaa, si ii plac la nebunie usile care se inchid, se deschid, se inchid, se deschid…

Are un instinct de vanator mai pronuntat decat alti motanei crescuti in apartament, dar stie sa fie si dulce. Probabil va avea nevoie de o perioada de adaptare in noua casuta, dar are sanse sa devina un pisic afectuos si torcacios – cand are el chef.

Il dam doar cu contract de adoptie, la apartament, in Bucuresti. Pentru adoptie sau detalii, suna-ne la 0724408349.

Adoptați și fericițiViața la zooVideo

Penultimul “subsolist” a plecat la căsuța lui. Și ghiciți ce… își va reîntâlni o rudă :)

Este pentru a doua oară când ni se întâmplă acest lucru.

Și faptul că ni s-a întâmplat ne demonstrează că mai sunt și oameni buni pe pământ și nu se duce chiar totul de râpă. Ce ni s-a întâmplat? Ca cineva să adopte doi pisici de la noi, dar nu deodată, ci la distanță de câteva săptămâni. Și să fie frați. Prima oară ni s-a întâmplat tot cu niște subsoliști, tot de aici de la noi, culmea, de la aceeși pisică. Dar despre asta, într-o altă postare.

Paranteză tristă: Din păcate Dana Diaconescu a blocat un astfel de demers, prin faptul că ne-a făcut pierduți 4 pisoi în urmă cu două luni. Și lor le găsisem adoptatori, iar unul dintre cei 4 urma să fie reunit cu fratele său, era vorba de o fetiță.

Trecând peste această amintire tristă, care probabil ne va marca pe viață, vă spunem că Batman, drăcovenia cu care m-am certat în ultimele săptămâni legat de întrebuințarea toaletei și care m-a învățat cum să-mi leg șireturile a plecat la căsuța lui. L-a luat o familie la care am dat-o pe una dintre surorile lui, o tigrată superbă, Kitty, care e deja prințesa de acolo și care îl sâsâie permanent (noi credem că se vor obișnui împreună).

 

Cum a decurs adopția? Uite așa: Mesaj pe Wattsapp:

“Auzi, îl dai pe ăla negru dintre subsoliști?”, “Da”, “Bine, vin să-l iau acum”.

Simplu, nu? Il si cunoasteam pe adoptator, altminteri procesul e muuuult mai complicat. Și a venit. Și l-a luat. Și sperăm să devină Adoptat și fericit.

Sperăm să se adapteze, dar sincer, nu ne facem prea multe griji în această privință, pentru că e un super pisoi. Plin de energie, dar care, atunci când obosește vine și doarme pe tine.

Iată-l aici într-un videoclip de acum câteva săptămâni când era unul dintre personajele principale ale rubricii noastre “Viața la zoo”, parte din Viața cu pisici pe creier, când studia cum poate ajunge ca Zanetti, un săritor cu “prăjina” desăvârșit. Stai liniștit, Batman, you’ll get there 😛

Adopții pisiciAnunțuri adopțieViața cu pisici pe creierViața la zooVideo

VIDEO – Batman: “Nu te-ai legat bine la șireturi. Ți le desfac eu și îți arăt cum se face” ;)

Viața alături de Batman este una cu totul și cu totul specială. În fiecare zi ne mai învață ceva, mai are câte un sfat de dat.

Ultima “speță” este legată de…legatul șireturilor. Ce putem spune, e ușor să critici 🙂 Dar are și părți bune Batman, chiar foarte multe. Este drăgăstos, plin de energie și atunci când te așezi pe canapea vine și se culcă lipit de tine.

Noi zicem să nu vă lăsați păcăliți de privirea de drac, el este, de fapt, un înger.

Dacă doriți să-l adoptați, sunați la 0724408349.

 

 

 

Adopții pisiciAnunțuri adopție

ANUNȚ PRELUAT – București. Pisicuț micuț, pentru adopție

“Bună ziua,

Va rog sa mă mai ajutați încă odată.

Acum două luni am găsit în fața porții mele un pisoiaș foarte micuț, dar frumușel foc.

Mi-am dat seama că este foarte mic deoarece nici ochișorii nu-i dăduseră.

Deci avea doar câteva zile de viață. Era rece ca gheața și tremura.

L-am dus acasă, l-am încălzit, hrănit și tot ce trebuia.

Astăzi, Codi, așa îl cheamă, are cam două luni mănâncă orice, este tare jucăuș și energic, își face nevoile la litieră și e foarte iubitor.

Din nefericire nu-l pot păstra. Mai am încă 5 pisicuțe, doi motani și 3 pisici, dintre care una gestantă.

Așa că, vă rog din inimă să mă ajutați cu băiețelul meu Codi, poate reușesc sa-i găsesc un cămin cald unde să fie fericit??

Contact: 0729097464. Nicoleta Vișan

Adopții pisiciAnunțuri adopție

ANUNȚ PRELUAT – Mititel frumușel, în căutare de familie. București.

“Salut!
 
Eu sunt “Țak-Pak” ? – ştiți voi, țac-pac, în grădină am aterizat!
 
Mai precis, în grădina din fața blocului a lui Ekka Bekka, fata care m-a salvat…..pentru moment! (am termen 2 săptămâni ca să îmi găsesc un acoperiş deasupra capului ?)…..
 
Haideți să vă spun pe scurt cum ne-am întâlnit noi doi, pardon, noi trei!
 
Ea ieşea din scara blocului ținând de mână un băiețel, când m-a zărit pe mine ascuns sub un tufiş, cu fața asta a mea de tăntălică speriat şi m-a întrebat calm şi politicos: “Ce faci, băi, pişpirică singurel aici??”, iar eu i-am răspuns cu un mieunat leşinat…..bine, bine…. unul disperat : ” Miaaaaaaaau!”
 
Am văzut eu că s-a blocat pe moment şi că nu ştia ce să facă, m-am ascuns din nou în tufiş!
 
Apoi, am auzit-o când îi zicea băiețelului că dacă la întoarcerea din parc mă vor găsi tot aici, mă vor lua acasă la ei! Aşa că am stat cuminte, cumințel sub tufiş şi după două ore s-au întors şi m-au luat cu ei! Imediat de cum m-a luat în brațe, mi-am pus planul de cuceritor în funcțiune şi am început să torc şi să torc, până am ajuns la baie….şi m-am trezit fleaşcă! ?
 
Nu prea mi-a plăcut la baie….dar, după, eram tare frumuşel şi nici nu mai simțeam cum mişună puricii pe mine! Apoi am primit o porție de mâncare, o sesiune foto ? şi două ore de somn, în care nu m-am mişcat deloc!
 
Din păcate fata asta nu mă poate ține, nepoțelul este cam năzdrăvan şi mă cam chinuie şi mai există o mâță cam încrezută şi fandosită, care, ori de câte ori prinde ocazia, mă altoieşte şi mă scuipă! ?
 
Aşa că, mi-am pregătit şi CV-ul :
 
NUME: ȚAK-PAK
VÂRSTA: 3 luni
SEX: masculin
CALITĂȚI: cuminte, frumos, deştept şi devreme acasă ?, blând, isteț, jucăuş, fooooarte torcăcios şi educat la litieră;
APTITUDINI: cuceritor
 
BONUS: tratez lipsa chefului de distracție, lipsa banilor şi sufletele singure;
 
P.S. Valiza mea conține: 2 castronele, o litiera + nisip, ceva mâncare şi o jucărie.
 
Te rog pe tine, omule bun, care mă priveşti acum să distribui povestea mea!
Pentru mai multe detalii, vorbiti în mesaj privat cu Ekka Bekka
Mulțumesc! “
 
CONTACT: 0724785024

 
Adopții pisiciAnunțuri adopție

ANUNȚ PRELUAT – Medgidia, Județul Constanța. “Portocal” mic are nevoie de adopție

Are o problemă la ochi, dar se poate rezolva cu picături și pastile.

“Am găsit aseară o pisicuța tare drăguța in Zona unde locuiesc și am luat o acasă ca are nevoie de ingrijiri , are o infecție la un ochișor , am fost cu ea la medic și mi a dat o pastiluță împărțită în mai multe doze sa i le dau . Eu din păcate nu o pot tine pentru ca in primul rând mai am un cățel și e tare gelos și ai mei nu mai vor alt animaluț ca stam la bloc și e greu cu mai multe animăluțe

Mi se rupe sufletul să o duc în strada ca sunt și căței prin zona și mi-e să nu o muște ”

CONTACT: 0731317226

 

Adopții pisiciAnunțuri adopție

Colecția primăvară-vară “pisicipecreier.ro” de adopție

Concret i-am scos la adopție pe “Neghiniți”, “Subsoliști”, Barceloneta, Gogoșica (new entry) și ultima fetiță a lui Moby Dick (rămasă dintre cei opt puiuți). Poze si câteva cuvinte despre fiecare, mai jos. Sunați-ne la 0724408349

 

Adopții pisiciAnunțuri adopție

ANUNȚ PRELUAT – Urgent! Aceste sufletele au nevoie de adopție

 Sunt doi pitici care au fost găsiți în ploaie acum două zile. O doamnă cu inimă i-a văzut, i s-a făcut milă de ei și i-a luat la ea acasă, însă trebuie sa plece la casuțele lor, unde sa fie tratați ca minunățiile care sunt.

Ambii sunt băieței.

Au fost găsiți așa cum îi vedeți, într-o stare nu prea bună și înfrigurați, dar acum sunt spălați (și uscați), aranjați și deparazitați.

Dati-le o șansă.

CONTACT: 0721 699 702

Poze:

 

Și video: