Povestea uneia dintre cele mai bune mame posibile: Maja

Maja este o pisicuță care își făcea veacul pe la o scară de bloc. Pentru că era foarte blândă, dar și însărcinată, o domnișoară s-a gândit să o promoveze pentru adopție. Și bine a făcut.

După ce am preluat noi anunțul, i s-a găsit foster într-un timp-record, în mai puțin de o zi.

Maja a ajuns la destinație, a fost îngrijită și iubită de domnișoara care și-a asumat faptul de a avea grija de ea, totul a decurs așa cum trebuie și a dat naștere la 4 pui superbi.

Mai mult decât atât a adoptat și doi mititei abandonați și găsiți de altă domnișoară, care i-a ținut în viață câteva zile, înainte de a-i aduce Majei. Maja și-a luat rolul de mamă în serios. Le-a acceptat imediat pe cele două minusculozități și le-a îngrijit ca și cum ar fi fost ai ei.

Dacă doriți să urmăriți evoluția Majei de la intrarea în foster până acum intrați pe pagina noastră de FB și urmăriți tot ce este sub hashtagul #maja

Acum 5 dintre ei sunt gata de adopție, unul și-a găsit deja familie. Pe domnișoara care i-a luat în foster. Maja, de asemenea este disponibilă pentru adopție, iar noi vă vom ajuta cu castratul.

Avem așa:
2 motănei (gri și cel mic pufos alb cu negru, care e prieten cu câinele din poze)
3 pisicuțe (cele două tricolore și cea alb cu negru mare)
o pisica (mama puilor, alb cu gri – Maja)

Dacă doriți sa adoptati trimiteți mesaj pe pagina Foster Kittens și veți primi un chestionar de adopție pe care va trebui să il completați.

Iată “exemplarele”:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.