Aceasta este declaratia 230 prin care puteti dona cei 2% din impozitul pe salariu catre un ONG

 

DE AICI PUTETI DESCARCA DECLARATIA 230 prin care ne puteti redirectiona 2% din impozitul pe venituri:

Pentru venituri din salarii si pensii – D230.pdf

Pentru PFA – D200.pdf

 

Ideea este urmatoarea si este destul de simpla: donatiile voastre vor stabili ce curs va lua asociatia noastra. Redirectionarea celor 2% catre noi ne va ajuta fie sa crestem si sa ajutam cat mai multe pisicute, fie ne va face sa stagnam sau chiar sa involuam din punctul de vedere al capacitatii noastre de a da o mana de ajutor felinelor care ne sunt atat de dragi.

Pana acum doua luni, cand am pus pe picioare asociatia, am salvat pisicute din fonduri proprii. O facem de peste doi ani, perioada in care am dat peste 130 de pisicute spre adoptie, am ajutat prin share-uriea anunturilor de adoptie pe pagina noastra la adoptarea altor 5-600 de pisicute, am sterilizat zeci de pisicute, am ajutat la gasirea unora care s-au pierdut, am contribuit la gasirea unor donatori de sange pentru cazuri-limita in care aceasta era singura varianta de salvare a respectivei pisici si am ajutat la tratarea unor pisicute cu probleme grave de sanatate (de la panelucopenie si FIV pana la carcinom/cancer).

Salvand pisicute doar din fonduri proprii, pana acum doua luni, am ajuns, nu la fundul sacului, ci la fundul celui de-al treilea sac. De aceea ne-am hotarat sa punem pe picioare aceasta asociatie, pentru ca am vazut ca facem bine ceea ce facem, avem rezultate (si aici ma refer la o rata foarte mare de adoptie atat a pisicutelor salvate de noi, cat si a celor salvate de voi) si lumea apreciaza munca noastra. Doar din donatii clasice nu putem sustine activitatea asociatiei.

Asa ca va mai spun o data, AVEM MARE NEVOIE SA REDIRECTIONATI CEI 2% catre noi, ca sa putem continua acest demers frumos care este Pisici pe creier. Aveti aici formularul precompletat cu datele noastre.

Il puteti completa in continuare si il puteti fie depune PERSONAL la administratia financiara de care apartineti (incepand de anul acesta formularul se poate depune doar personal), fie il puteti trimite prin posta, cu confirmare de primire, fie il puteti completa on-line, dar printr-o procedura putin mai complicata (va trebuie certificat digital calificat).

Pisici pe creier este la inceput de drum si cat de lung va fi acest drum depinde de munca noastra si de sustinerea voastra, fie ca e vorba de redirectionarea celor 2%, fie de donatii clasice. Multumim.

One thought on “Aceasta este declaratia 230 prin care puteti dona cei 2% din impozitul pe salariu catre un ONG

  1. Ma voi alatura cu placere demersului vostru prin donarea celor 2% din impozitul pe salariu catre Asociatia voastra. Va urmaresc de ceva vreme si imi place ce faceti. Si eu sunt “sclava” de doua patrupede pisici, un “el” si o “ea”, care imi imbogatesc viata zi de zi. Va doresc “multe pisicute salvate”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.