Redirectioneaza 3,5% catre Pisici pe creier

09.03.2020, UPDATE IMPORTANT: ANAF a publicat un noul model de formular si, desi vor fi acceptate si formularele pe modelul precedent, cel mai sigur este sa folosesti acum modelul actualizat, daca nu ai apucat inca sa depui / sa ne trimiti formularul vechi.

Poti descarca de aici formularul 230 CORECT si ACTUALIZAT, precompletat cu datele noastre: http://pisicipecreier.ro/wp-content/uploads/2020/05/D230_Pisici-pe-creier_2020.pdf

Si de aici poti descarca un ghid de completare a formularului, in care am marcat cu rosu spatiile pe care le puteti completa: http://pisicipecreier.ro/wp-content/uploads/2020/03/CUM-COMPLETAM-NOUA-D230.pdf

………………………………….

Anul acesta ne poti sustine activitatea prin redirectionarea a 3,5% din impozitul pe veniturile din salariile obtinute in 2019 (sau pensiile, in cazul celor impozabile, de peste 2.000 lei).

Astfel, in urma modificarilor introduse de ANAF, avem doua vesti bune:
1. Faptul ca 2% a devenit 3,5%, deci ne poti redirectiona o suma mai importanta decat in anii precedenti;
2. FOARTE IMPORTANT: Prin bifarea unei casute din formular, poti alege sa ne redirectionezi 3,5% PENTRU DOI ANI, nu doar pentru anul acesta. Astfel ca anul viitor, cel putin teoretic, nu va mai fi necesar sa completezi si sa depui din nou formularul. Abia in 2022 va mai fi nevoie.

Pasii care trebuie urmati:
1. Printeaza formularul de mai sus si completeaza-l cu datele tale.

Anul este 2019 (nu este nicio greseala), pentru ca suma se va calcula din impozitul platit pentru veniturile de anul trecut.

2. Depune-l personal sau trimite-l prin Posta Romana, ca scrisoare recomandata cu confirmare de primire, catre sediul ANAF de care apartii conform adresei din buletin.

Sau, daca preferi sa-l depunem noi in numele tau, ni-l poti trimite prin posta sau curier (contacteaza-ne in privat pentru detalii) sau il poti aduce la unul dintre cabinetele cu care colaboram: Praxis Vetlife (Bd Pache Protopopescu 45); Vietatis (Str Agricultorilor 128bis); Di-Vet Medical (Str Tudor Vianu 3).

Desigur, daca ai cont online pe ANAF (Spatiul Privat Virtual), il poti depune online.

De asemenea, daca reusesti sa strangi mai multe cereri de la familie, prieteni si colegi, ni le poti trimite / aduce noua.

Orice intrebari ai, contacteaza-ne:
facebook.com/pisicipecreier; office@pisicipecreier.ro; 0724408349 (Adrian)

Iti multumim pentru sustinere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.