Dăruiește pentru încă o săptămână de #pisicipecreier

Indiferent de suma pe care o poți dona pentru inițiativa noastră, compasiunea și sprijinul tău sunt o inspirație. Îți mulțumim din partea tuturor pisicilor care și-au găsit locul prin intermediul nostru și din partea celor care au mai primit o șansă la viață, datorită vouă, celor care ne ajutați.

Pentru Pisici pe creier, o săptămână se cuantifică în sumele pe care le datorăm cabinetelor veterinare care fac posibilă misiunea noastră. O săptămână, în datorii, înseamnă 40.000 de lei. Dacă reușim să plătim această sumă fiecăruia dintre cele cinci cabinete partenere, vom fi pe zero. Și ne vom putea urmări, în continuare, scopul de a face bine pisicilor mai puțin norocoase.

Donează acum, folosind una dintre modalitățile de mai jos:

  • Transfer bancar în contul ING Bank RO57INGB0000999907610699, pe numele Asociatia Pisici pe creier
  • Transfer bancar în contul Banca Transilvania RO59BTRLRONCRT0422239401, deschis pe același nume, Asociatia Pisici pe creier
  • Transfer prin PayPal, către office@pisicipecreier.ro

Unde ajunge donația ta

Ajutorul din partea ta ne va sprijini să ne continuăm activitatea. Vom putea plăti sumele datorate partenerilor noștri și vom avea șansa să fericim alte pisici prin adopție și să contribuim la tratamentul felinelor care au nevoie de noi. Sprijinul tău va ajunge acolo unde nevoia și urgența îl duc și unde poți face un bine. 

Îți mulțumim pentru susținere!

asociatia-pisici-pe-creier-fund-raising

Povestea #pisicipecreier

Cum a început

Nu am ales noi #pisicipecreier, #pisicipecreier ne-a ales pe noi. Am pornit pe acest drum cu un obiectiv mărunt, să plasăm pisicile găsite pe stradă, Zanetti și Milito, în sânul unor familii iubitoare.

Cum continuă

4 ani și peste 600 de pisici mai târziu, iată-ne aici. Cazurile care ne ajung cu recurență în brațe nu vin la pachet și cu soluții. De aceea, avem nevoie de ajutorul tău. Ne costă cca 40.000 de lei să supraviețuim o săptămână. 40.000 de lei, ca să ne putem continua misiunea. Fii alături de noi, în măsura în care ai această putere! Povestea #pisicipecreier continuă cu tine!