Adoptați și fericiți

Redirecționează 3,5% din impozit pentru Pisici pe creier și în 2024

O faptă bună care nu te costă niciun ban! Te costă doar 1 minut!

Împreună schimbăm vieți! Iar cel mai ușor mod de a ne susține activitatea – fără să te coste niciun leu în plus – este completarea formularului 230 până pe 25 mai 2024. Astfel, ne poți redirecționa până la 3,5% din impozitul pe veniturile din salariile obținute în 2023 (sau din pensii, în cazul celor impozabile, de peste 2.000 lei).

Cum poți face această faptă bună în mai puțin de 1 minut? Cel mai simplu este să completezi formularul 230 online, la următorul link, iar noi vom primi automat din platforma Redirecționează documentul completat și semnat de tine, deci nu mai este nevoie să ni-l trimiți și separat. Este suficient să-ți introduci datele și semnătura și să dai click pe “Trimite”: redirectioneaza.ro/asociatia-pisici-pe-creier

Dacă preferi să completezi formularul în format “tradițional”, atunci îl poți descărca de la linkul de mai jos, îl poți completa și semna electronic direct în pdf sau îl poți printa și completa și semna de mână. Apoi trimite-ni-l pe mail la adresa office@pisicipecreier.ro, dacă vrei să-l depunem noi în numele tău la ANAF.

Click aici pentru a descărca formularul 230 actualizat, în format pdf editabil, precompletat cu datele Asociației Pisici pe creier.

Desigur, dacă preferi să-l depui personal la ghișeul ANAF sau în contul tău online de la ANAF, ai în continuare această opțiune.

Chiar dacă termenul limită pentru depunerea formularelor este 25 mai 2024, te rugăm să nu lași acest lucru pe ultima sută de metri. Avem și noi nevoie de timp pentru procesarea și depunerea tuturor formularelor, astfel că nu putem garanta că vom reuși să depunem la timp formularele primite după data de 10-15 mai 2023. În anii trecuți am primit multe formulare chiar și în noaptea de 25 mai, unele chiar și după miezul nopții – am făcut tot posibilul să le depunem pe toate, dar nu știm în ce măsură au fost validate și acestea.

Mulțumim.

Donații

Faptele bune pot fi gratuite: În decembrie, redirecționează 20% din impozitul firmei

Dacă ai o afacere pentru care plătești impozit pe profit, aceasta este cea mai simplă metodă prin care ne poți susține. Nu te costă absolut nimic să salvezi, prin intermediul nostru, pisici care au nevoie urgentă de ajutor! #ÎmpreunăSchimbămVieți

Un gest simplu și gratuit care poate avea un impact major pentru asociația noastră. Ne poți da acel suflu de care avem nevoie pentru a ne continua misiunea și pentru a face și mai mult bine în 2024!

Iată cât de ușor este: semnăm un contract de sponsorizare pe o valoare care să se încadreze în maximum 20% din impozitul pe care îl ai de plătit pentru anul 2023 (nu mai mult de 0,75% din cifra de afaceri) și ne virezi suma respectivă până pe 31 decembrie, urmând să o scazi din impozitul pe care îl vei plăti statului.

Ai o microîntreprindere pentru care plătești impozit pe venit? Tot acum, în decembrie, ne poți redirecționa până la 20% din impozitul pe venitul obținut în trimestrul al IV-lea din 2023 (și poți repeta această procedură trimestrial de acum înainte).

Pe lângă această facilitate fiscală, ai acum posibilitatea de a ne susține și retroactiv, din impozitul deja plătit statului pe 2022. Dacă în 2022 nu ai avut sponsorizări deductibile sau dacă nu ai atins plafonul maxim stabilit prin lege (20% din impozitul pe profit/venit), ai ocazia de a redirecționa acum, în decembrie 2023, suma rămasă nealocată din impozitul plătit pentru 2022. Pentru a profita de această ocazie, trebuie să semnăm un contract de sponsorizare, să ne virezi suma respectivă și să depui electronic formularul 177 până pe 25 decembrie 2023. Atenție – la începutul formularului trebuie să completezi anul “2022” și să bifezi căsuța “Cerere rectificativă”.

Formularul 177 trebuie depus și pentru sponsorizările aferente anului 2023, doar că nu se va mai bifa căsuța “Cerere rectificativă”, iar termenul de depunere este altul (maximum 6 luni de la termenul de depunere a declarației anuale de impozit pe profit, deci până spre finalul anului viitor). Mai multe detalii pot fi găsite la acest link.

Ai un PFA? Ne poți redirecționa până la 5% din venitul net, stabilit ca diferența dintre venitul brut și cheltuielile deductibile (altele decât cele de sponsorizare).

Timpul este foarte scurt și știm că ai foarte multe pe cap în această perioadă, mai ales dacă ai o afacere, însă te rugăm să iei legătura cât mai repede cu noi și cu contabilul firmei pentru a concretiza această sponsorizare. Mereu ne plângem că nu suntem mulțumiți de ceea ce face statul cu banii noștri și tocmai de aceea e extrem de important să profităm atunci când avem șansa de a direcționa o părticică din ei către o cauză apropiată sufletului nostru și în care credem.

Pentru mai multe detalii sau pentru a primi un draft de contract de sponsorizare, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail office@pisicipecreier.ro.

Mulțumim.

Donații

Redirecționează 3,5% pentru Pisici pe creier, până pe 25 mai 2023

Împreună schimbăm vieți! Iar cel mai ușor mod de a ne susține activitatea – fără să te coste nimic – este completarea formularului 230 până pe 25 mai 2023. Astfel, ne poți redirecționa până la 3,5% din impozitul pe veniturile din salariile obținute în 2022 (sau din pensii, în cazul celor impozabile, de peste 2.000 lei).

Click aici pentru a descărca formularul 230 actualizat, în format pdf editabil, precompletat cu datele Asociației Pisici pe creier.

Simplu de completat

Îl poți printa și completa de mână sau, mai simplu, îl poți edita direct în pdf.

 • Secțiunea I (Date de identificare contribuabil) – este foarte important să completezi complet, corect și lizibil numele și prenumele, CNP-ul, adresa (în special localitatea și județul/sectorul), altfel riscăm ca declarația să nu fie validată.
 • Secțiunea II (Destinația sumei…) – dacă nu ești de acord să ne redirecționezi cei 3,5% pentru 2 ani, ci doar pentru 1 an, atunci poți debifa căsuța respectivă.
 • Semnătură contribuabil – aici e important să te semnezi cu semnătura ta olografă (de mână). Nu e neapărat nevoie să ai o imprimantă, poți adăugă o semnătură direct în fișierul pdf.

Simplu de depus

Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un scan sau o poză a formularului completat și semnat de tine, iar noi ne vom ocupa de depunerea lui la ANAF.

Dacă preferi variantele tradiționale, ai în continuare posibilitatea de a depune formularul direct la ghișeul ANAF sau de a-l trimite prin poștă ca scrisoare recomandată cu confirmare de primire către sediul ANAF de care aparții conform adresei din cartea de identitate. Sau, dacă ai cont pe Spațiul Privat Virtual al ANAF (spv), îl poți depune online în acest cont (se completează un alt model de formular, specific depunerii electronice).

Și mai simplu

O metodă și mai ușoară de a completa formularul este să folosești unul dintre linkurile de mai jos. Îți introduci datele și semnătura și platforma respectivă îți va genera formularul gata completat și semnat, pe care trebuie să ni-l trimiți apoi – de preferat pe mail, la office@pisicipecreier.ro – astfel încât noi să îl putem depune.

 • redirectioneaza.ro/asociatia-pisici-pe-creier – Recomandăm această platformă deoarece ne trimite automat pe mail formularul completat și semnat de tine
 • formular230.ro/asociatia-pisici-pe-creier – Această platformă nu ne trimite automat formularul tău pe mail. Deci nu este suficient să-l completezi și semnezi, trebuie să ni-l trimiți tu personal pe email, altfel nu va ajunge la noi și nu-l vom putea depune la ANAF.

Vă rugăm să aveți în vedere că avem și noi nevoie de timp pentru procesarea și depunerea formularelor, astfel că nu putem garanta că vom reuși să depunem la timp formularele primite după data de 20 mai 2023, chiar dacă termenul limită al ANAF este 25 mai. Încercați să ni le trimiteți din timp, nu mai lăsați pe ultima sută de metri. În anii trecuți am primit multe formulare chiar și în noaptea de 25 mai, unele chiar și după miezul nopții – am făcut tot posibilul să le depunem pe toate, dar nu știm în ce măsură au fost validate și acestea.

Mulțumim.

Donații

Susține ASOCIAȚIA PISICI PE CREIER prin redirecționarea a 20% din impozitul pe profitul firmei

Dacă ai o afacere pentru care plătești impozit pe profit, aceasta este cea mai simplă metodă prin care ne poți susține. Nu te costă absolut nimic să salvezi, prin intermediul nostru, pisici care au nevoie urgentă de ajutor! #ÎmpreunăSchimbămVieți

Un gest simplu și gratuit care poate avea un impact major pentru asociația noastră. Ne poți da acel suflu de care avem nevoie pentru a ne continua misiunea și pentru a face și mai mult bine în 2023!

Iată cât de ușor este: semnăm un contract de sponsorizare pe o valoare care să se încadreze în maximum 20% din impozitul pe care îl ai de plătit pentru anul 2022 (nu mai mult de 0,75% din cifra de afaceri) și ne virezi suma respectivă până pe 31 decembrie, urmând să o scazi din impozitul pe care îl vei plăti statului.

Ai o microîntreprindere pentru care plătești impozit pe venit? Tot acum, în decembrie, ne poți redirecționa până la 20% din impozitul pe venitul obținut în trimestrul al IV-lea din 2022 (și poți repeta această procedură trimestrial de acum înainte).

NOUTATE IMPORTANTĂ: Dacă în 2021 nu ai avut sponsorizări deductibile sau dacă nu ai atins plafonul maxim stabilit prin lege (20% din impozitul pe profit/venit), ai ocazia de a redirecționa acum, în decembrie 2022, suma rămasă nealocată din impozitul plătit pentru 2021.

Este o șansă uriașă prin care ne poți susține “retroactiv”, dacă nu ai apucat să faci o astfel de sponsorizare anul trecut. Pentru a profita de această ocazie, trebuie să semnăm un contract de sponsorizare, să ne virezi suma respectivă și să depui electronic formularul 177 până pe 25 decembrie 2022. Atenție – la începutul formularului trebuie să completezi anul “2021” și să bifezi căsuța “Cerere rectificativă”.

Formularul 177 trebuie depus și pentru sponsorizările aferente anului 2022, doar că nu se va mai bifa căsuța “Cerere rectificativă”, iar termenul de depunere este altul (maximum 6 luni de la termenul de depunere a declarației anuale de impozit pe profit, deci până spre finalul anului viitor). Mai multe detalii pot fi găsite la acest link.

Ai un PFA? Ne poți redirecționa până la 5% din venitul net, stabilit ca diferența dintre venitul brut și cheltuielile deductibile (altele decât cele de sponsorizare).

Timpul este foarte scurt și știm că ai foarte multe pe cap în această perioadă, mai ales dacă ai o afacere, însă te rugăm să iei legătura cât mai repede cu noi și cu contabilul firmei pentru a concretiza această sponsorizare. Mereu ne plângem că nu suntem mulțumiți de ceea ce face statul cu banii noștri și tocmai de aceea e extrem de important să profităm atunci când avem șansa de a direcționa o părticică din ei către o cauză apropiată sufletului nostru și în care credem.

Pentru mai multe detalii sau pentru a primi un draft de contract de sponsorizare, te rugăm să ne contactezi:

Mulțumim.

Donații

3,5% pentru Pisici pe creier și în 2022

Cel mai ușor mod de a ne susține activitatea – fără să te coste nimic – este completarea formularului 230 până pe 25 mai 2022. Astfel, ne poți redirecționa până la 3,5% din impozitul pe veniturile din salariile obținute în 2021 (sau pensiile, în cazul celor impozabile, de peste 2.000 lei).

Click aici pentru a descărca formularul 230 actualizat, în format pdf editabil, precompletat cu datele Asociației Pisici pe creier.

Simplu de completat

Îl poți printa și completa de mână sau, mai simplu, îl poți edita direct în pdf.

 • Secțiunea I (Date de identificare contribuabil) – este foarte important să completezi complet, corect și lizibil numele și prenumele, CNP-ul, adresa (în special localitatea și județul/sectorul), altfel riscăm ca declarația să nu fie validată.
 • Secțiunea II (Destinația sumei…) – dacă nu ești de acord să ne redirecționezi cei 3,5% pentru 2 ani, ci doar pentru 1 an, atunci poți debifa căsuța respectivă.
 • Semnătură contribuabil – aici e important să te semnezi cu semnătura ta olografă (de mână). Nu e neapărat nevoie să ai o imprimantă, poți adăugă o semnătură direct în fișierul pdf.

Simplu de depus

Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un scan sau o poză a formularului completat și semnat de tine, iar noi ne vom ocupa de depunerea lui la ANAF.

Dacă preferi variantele tradiționale, ai în continuare posibilitatea de a depune formularul direct la ghișeul ANAF sau de a-l trimite prin poștă ca scrisoare recomandată cu confirmare de primire către sediul ANAF de care aparții conform adresei din cartea de identitate. Sau, dacă ai cont pe Spațiul Privat Virtual al ANAF (spv), îl poți depune online în acest cont (se completează un alt model de formular, specific depunerii electronice).

Și mai simplu

O metodă și mai ușoară de a completa formularul este să folosești unul dintre linkurile de mai jos. Îți introduci datele și semnătura și platforma îți va genera formularul gata completat și semnat, pe care trebuie să ni-l trimiți apoi – de preferat pe mail, la office@pisicipecreier.ro – astfel încât noi să îl putem depune.

ATENȚIE! Nu este suficient să completezi formularul pe una dintre aceste platforme! Te rugăm să te asiguri că formularul ajunge la noi, pentru ca noi să-l putem depune la ANAF până pe 25 mai.

Mulțumim.

Donații

In decembrie, binele nu te costa nimic

Daca ai o afacere, redirectioneaza 20% din impozitul pe profitul firmei catre Asociatia Pisici pe creier!

Viitorul Asociatiei noastre si vietile pe care le salvam constant depind de acest “cadou de sarbatori” pe care il poti face gratuit.

Decembrie este luna in care firmele pot redirectiona catre un ONG 20% din impozitul pe profit datorat statului. Trebuie doar sa vorbesti cu contabilul firmei pentru a calcula suma pe care ne-o poti redirectiona si pentru care vom semna un contract de sponsorizare. Banii trebuie virati pana pe 31 decembrie pentru ca sponsorizarea sa fie complet deductibila.

Nu te costa niciun leu! Pur si simplu redirectionezi niste bani care altfel ar ajunge la bugetul statului – si stim cu totii cat investeste statul in problema animalelor fara stapan!

Daca ai o microintreprindere si platesti impozit pe venit, ne poti redirectiona 20% din impozitul pe venitul din trimestrul IV (si poti repeta sponsorizarea in fiecare trimestru). De asemenea, PFA-urile si PFI-urile ne pot sustine si ele cu o sponsorizare deductibila in limita a 5% din venitul net.

Vrei sa-ti trimitem modelul de contract de sponsorizare sau ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne:

 • prin email: office@pisicipecreier.ro
 • sau la telefon/WhatsApp: 0724408349

Multumim.

Donații

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venituri pentru Pisici pe creier

Până pe 25 mai 2021, ne poți susține activitatea prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe veniturile din salariile obținute în 2020 (sau pensiile, în cazul celor impozabile, de peste 2.000 lei).

Click aici pentru a descărca formularul 230 corect și actualizat, precompletat cu datele Asociației Pisici pe creier.

Iată cât de simplu este:

 1. Descarcă formularul 230 de mai sus și completează-l astfel:
 • Secțiunea I (Date de identificare contribuabil) – este foarte important să completezi complet, corect și lizibil numele și prenumele, CNP-ul, adresa (în special localitatea și județul/sectorul), altfel riscăm ca declarația să nu fie validată.
 • Secțiunea II (Destinația sumei…) – dacă nu ești de acord să ne redirecționezi cei 3,5% pentru 2 ani, atunci poți debifa căsuța respectivă.
 • Semnătură contribuabil – aici e important să te semnezi cu semnătura ta olografă, în original (de mână).

Datele de mai sus le poți completa direct în fișierul pdf sau de mână. Conform procedurii ANAF, trebuie să te semnezi în original, de mână, după ce printezi formularul.

2. Depunerea formularului până pe 25 mai, pentru care ai următoarele opțiuni:

 • Poți depune formularul direct la sediul ANAF de care aparții conform adresei din cartea de identitate sau îl poți trimite la adresa sediului respectiv prin poștă, ca scrisoare recomandată cu confirmare de primire. Desigur, dacă ai cont online pe ANAF spv (Spațiul Privat Virtual), îl poți depune online.
 • Ne poți trimite nouă formularul (în format fizic) prin curier (contactează-ne în privat pentru a obține adresa) sau îl poți lăsa la unul dintre cabinetele veterinare cu care colaborăm în București (Praxis Vetlife – Bd Pache Protopopescu 45; Vietatis – Bd Agricultorilor 128bis; Di-Vet – Str Tudor Vianu nr 3; Di Pet Centrum – Str Puțul lui Zamfir nr 26).
 • Ne poți trimite formularul în format electronic (scan / poză / fișierul pdf cu semnătură) pe mail, la office@pisicipecreier.ro, sau ca mesaj privat pe pagina noastră de Facebook.

Alte mențiuni:

 • Anul 2020 precompletat în formular este corect (pentru că se calculează 3,5% din impozitul plătit pe veniturile din 2020)
 • Nu este nevoie să completezi, în Secțiunea II, suma pe care o redirecționezi, pentru că o va calcula ANAF.

Dacă ai întrebări, ne poți contacta pe Facebook sau la office@pisicipecreier.ro.

Îți mulțumim pentru susținere!

Donații

In decembrie, firmele ne pot redirectiona 20% din impozitul pe profit/venit

Decembrie este luna in care firmele pot redirectiona catre un ONG 20% din impozitul pe profit datorat.
Daca doresti sa ne sustii in acest mod, te rugam sa vorbesti cu contabilul firmei pentru a calcula suma pe care ne-o poti redirectiona si pentru care vom semna un contract de sponsorizare. Banii trebuie virati pana pe 31 decembrie pentru ca sponsorizarea sa fie complet deductibila.


Este posibil ca unii contabili sa fie reticenti – pentru ca procedura implica un mic efort suplimentar din partea lor intr-o luna in care sunt probabil destul de ocupati – dar te rugam sa insisti pentru ca sustinerea ta este extrem de importanta pentru noi. Ne poate ajuta sa ne acoperim datoriile la cabinetele cu care colaboram si sa continuam sa salvam zeci de pisicute si anul viitor.


Partea cea mai buna e ca nu te costa niciun leu in plus! Pur si simplu redirectionezi niste bani care altfel ar ajunge la bugetul statului – si stim cu totii cat investeste statul in problema animalelor fara stapan! 😔


❗Daca ai o microintreprindere si platesti impozit pe venit, ne poti redirectiona 20% din impozitul pe venitul din trimestrul IV (si poti repeta sponsorizarea in fiecare trimestru). De asemenea, PFA-urile si PFI-urile ne pot sustine si ele cu o sponsorizare deductibila in limita a 5% din venitul net.


Ne putem baza pe tine sau ai nevoie de mai multe informatii?

Contacteaza-ne:

▶️ prin email, la office@pisicipecreier.ro

▶️ la telefon 0724408349

▶️ prin mesaj privat pe pagina de facebook.com/pisicipecreier

Multumim. ❤️

Poveștile "Pisici pe creier"Video

Update operație Georgică

Georgică a fost operat aseară. I s-a refăcut bazinul și în curând va fi ok pe partea asta. Piciorul stâng din spate abia îl mai simte din cauza unor pungi de puroi. A fost curățat sub anestezie, însă joi va fi anesteziat din nou pentru o procedură asemănătoare.

Piciorul drept din spate are luxatie și va trebui operat, la rândul lui.

Starea lui după operație este una bună. Deja mănâncă și a început să se toaleteze.

Drumul lui va fi unul anevoios, dar suntem încrezători că va fi bine.

Georgică a fost preluat de către noi acum o săptămână și jumătate, după ce a fost lovit de o mașină. I-a fost cusută bărbia, care era spartă, i-a fost operat bazinul, i s-a drenat piciorul stâng și i s-a făcut lavaj acolo și acum așteptăm să vedem rezultatele.

Dacă doriti să îl susțineti pe Georgică puteți dona:

▶️ în contul RO57INGB0000999907610699 deschis la ING Bank, pe numele Asociația Pisici pe creier

▶️ în contul RO59BTRLRONCRT0422239401 deschis la Banca Transilvania, tot pe numele Asociația Pisici pe creier

▶️ sau prin PayPal la adresa office@pisicipecreier.ro.
Scrie un mesaj…

Donații

Redirectioneaza 3,5% catre Pisici pe creier

09.03.2020, UPDATE IMPORTANT: ANAF a publicat un noul model de formular si, desi vor fi acceptate si formularele pe modelul precedent, cel mai sigur este sa folosesti acum modelul actualizat, daca nu ai apucat inca sa depui / sa ne trimiti formularul vechi.

Poti descarca de aici formularul 230 CORECT si ACTUALIZAT, precompletat cu datele noastre: http://pisicipecreier.ro/wp-content/uploads/2020/05/D230_Pisici-pe-creier_2020.pdf

Si de aici poti descarca un ghid de completare a formularului, in care am marcat cu rosu spatiile pe care le puteti completa: http://pisicipecreier.ro/wp-content/uploads/2020/03/CUM-COMPLETAM-NOUA-D230.pdf

………………………………….

Anul acesta ne poti sustine activitatea prin redirectionarea a 3,5% din impozitul pe veniturile din salariile obtinute in 2019 (sau pensiile, in cazul celor impozabile, de peste 2.000 lei).

Astfel, in urma modificarilor introduse de ANAF, avem doua vesti bune:
1. Faptul ca 2% a devenit 3,5%, deci ne poti redirectiona o suma mai importanta decat in anii precedenti;
2. FOARTE IMPORTANT: Prin bifarea unei casute din formular, poti alege sa ne redirectionezi 3,5% PENTRU DOI ANI, nu doar pentru anul acesta. Astfel ca anul viitor, cel putin teoretic, nu va mai fi necesar sa completezi si sa depui din nou formularul. Abia in 2022 va mai fi nevoie.

Pasii care trebuie urmati:
1. Printeaza formularul de mai sus si completeaza-l cu datele tale.

Anul este 2019 (nu este nicio greseala), pentru ca suma se va calcula din impozitul platit pentru veniturile de anul trecut.

2. Depune-l personal sau trimite-l prin Posta Romana, ca scrisoare recomandata cu confirmare de primire, catre sediul ANAF de care apartii conform adresei din buletin.

Sau, daca preferi sa-l depunem noi in numele tau, ni-l poti trimite prin posta sau curier (contacteaza-ne in privat pentru detalii) sau il poti aduce la unul dintre cabinetele cu care colaboram: Praxis Vetlife (Bd Pache Protopopescu 45); Vietatis (Str Agricultorilor 128bis); Di-Vet Medical (Str Tudor Vianu 3).

Desigur, daca ai cont online pe ANAF (Spatiul Privat Virtual), il poti depune online.

De asemenea, daca reusesti sa strangi mai multe cereri de la familie, prieteni si colegi, ni le poti trimite / aduce noua.

Orice intrebari ai, contacteaza-ne:
facebook.com/pisicipecreier; office@pisicipecreier.ro; 0724408349 (Adrian)

Iti multumim pentru sustinere!

Donații

Ultima strigare: 2% pentru Asociatia Pisici pe creier

Cei care doresc sa ne redirectioneze 2% din impozitul pe salariu o mai pot face doar pana miercuri, 31 iulie (inclusiv).

Formularul actualizat, precompletat cu datele noastre, il puteti descarca aici: http://pisicipecreier.ro/wp-content/uploads/2019/01/D230_2019_Asociatia-Pisici-pe-creier.pdf

Daca doriti sa ne sustineti macar acum, pe ultima suta de metri, rugamintea noastra este sa depuneti personal la ANAF formularul sau sa-l trimiteti prin Posta Romana, ca scrisoare recomandata cu confirmare de primire, catre sediul ANAF de care apartineti conform adresei din buletin. Nu ni-l mai puteti da noua pentru ca nu mai avem timp sa-l procesam si sa-l depunem pana miercuri.

Daca alegeti sa-l trimiteti prin Posta, data Postei (adica data la care va prezentati la ghiseul Postei sa-l trimiteti) trebuie sa fie 31 iulie (nu conteaza data la care ajunge la destinatie, va fi acceptat). Insa este important sa-l trimiteti ca scrisoare recomandata cu confirmare de primire, altfel riscati sa nu fie acceptat.

Puteti gasi aici adresele tuturor sediilor ANAF din Bucuresti (persoane fizice) si din tara:

https://www.anaf.ro/anaf/internet/Bucuresti/structura/structurisubordine/sectoare_bucuresti

https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm

Pentru orice detalii, ne puteti contacta la 0724408349.

Va multumim!

Anunțuri adopție

Trei mustacioase cuminti vor sa fie adoptate

Pisicutele Bella (galben cu alb) si Lisa (negru cu alb) si fratiorul lor, Miki (negru cu alb), au in jur de 8 luni si asteapta cu nerabdare sa fie adoptate de oameni iubitori, care sa le ofere o viata fericita.

Sunt momentan in foster la o prietena a asociatiei noastre, intr-o camera nelocuita, insa au nevoie urgent sa ajunga la casutele lor. Pot fi adoptate impreuna sau separat. Vor fi timide la inceput, dar sunt cuminti si dornice de afectiune. Cele doua fetite sunt deja sterilizate.

Le dam doar cu contract de adoptie, la apartament, in Bucuresti.

Pentru detalii sau adoptie, ne puteti suna la 0724408349.