Category: Poveștile “Pisici pe creier”

De când ne-am apucat de treaba asta, am trecut prin foarte multe lucruri și situații de viață. Vi le vom povesti pe toate sau măcar pe cele mai interesante dintre ele.
Poveștile "Pisici pe creier"Video

Update operație Georgică

Georgică a fost operat aseară. I s-a refăcut bazinul și în curând va fi ok pe partea asta. Piciorul stâng din spate abia îl mai simte din cauza unor pungi de puroi. A fost curățat sub anestezie, însă joi va fi anesteziat din nou pentru o procedură asemănătoare.

Piciorul drept din spate are luxatie și va trebui operat, la rândul lui.

Starea lui după operație este una bună. Deja mănâncă și a început să se toaleteze.

Drumul lui va fi unul anevoios, dar suntem încrezători că va fi bine.

Georgică a fost preluat de către noi acum o săptămână și jumătate, după ce a fost lovit de o mașină. I-a fost cusută bărbia, care era spartă, i-a fost operat bazinul, i s-a drenat piciorul stâng și i s-a făcut lavaj acolo și acum așteptăm să vedem rezultatele.

Dacă doriti să îl susțineti pe Georgică puteți dona:

▶️ în contul RO57INGB0000999907610699 deschis la ING Bank, pe numele Asociația Pisici pe creier

▶️ în contul RO59BTRLRONCRT0422239401 deschis la Banca Transilvania, tot pe numele Asociația Pisici pe creier

▶️ sau prin PayPal la adresa office@pisicipecreier.ro.
Scrie un mesaj…

Cultură felinăPoveștile "Pisici pe creier"

Am mai învățat azi o lecție. Aceeași pe care o învăț zi de zi

Când te ocupi de bunăstarea animalelor, fie ele pisici sau câini, traiectoria moralului tău pe parcursul unei zile este identică cu imaginea unui EKG. Acum ești bucuros că ai salvat un suflet, în secunda următoare te mai contactează cineva ca a găsit 5 pui aruncați în stradă sau unul aruncat la câini.

Ideea e că în treaba asta, dacă, Doamne ajută se întâmplă ceva bun, atât de bun încât să te facă se exclami “Mamă, ce super zi!”, mai bine taci dracului din gură! Mai mult decât atât, nici măcar n-o gândi. Nu mai zâmbi ca tâmpitu cu accente de oligofren pe stradă, la gândul că lumea e mai bună, că “uite cum se aranjează toate lucrurile” și că “totul va fi bine!”.

Nu face asta, pentru că nici nu știi ce poți declanșa. Probabil că e cineva, acolo sus, “la butoane”, care se amuză teribil la cum alergi ca un cobai într-un labirint.

Hai să vă povestesc EKG-ul meu de azi.

M-am trezit de dimineață cu gândul de a-l duce pe Leuțu la Praxis pentru tratament. Trebuia să plec de acasă pe la 10:00. La cât am plecat? La 9:30. De ce? Pentru că Leuțu s-a (re)rănit la una dintre lăbuțele afectate și am găsit sânge în transportorul în care îl ținem noaptea. Partea proastă este că nu mi-am dat seama de la ce e sângele, în primă fază. Abia când s-a urcat pe canapea și a pictat-o în culori pastel m-am prins. Direct panică. Îmbrăcare de urgență – comandă la taxi – fuga la Praxis.

Rezultatul? Lăbuța băgată înapoi în bandaj. Acolo a făcut tratamentul pe care oricum trebuia să-l facă: râie auriculară, mușcături, the hole nine yards.

 

Leuțu avea și temperatură, dar la ora la care scriu postarea (16:00) a scăzut.

L-am rezolvat pe Leuțu.

Apoi am ieșit pe stradă să dau de mâncare “tomberonistelor” din cartier. Nu mai fusesem de câteva zile.

 

 

În drum spre bloc am avut parte de cea mai mare realizare a mea pe ziua de azi! După ce am făcut lobby pe lângă doamna administrator de la scara noastră (4 zile la rând și alte multe luni înainte), care a făcut lobby pe lângă doamna administrator de la scara vecină, am reușit să fac rost de cartela de la scara vecină și de cheia de la subsol pentru că știam că acolo a născut (din  nou! – nu reușim să o prindem) mama subsoliștilor.

Am mers și am hranit-o. Așa am aflat că are doi puiuți frumoși, tigrați. Pisica este închisă în subsol de câteva zile, dar acum va fi bine, voi merge în fiecare zi să îi pun apă și mâncare. E vorba de pisicuța din postarea asta.

Cum era în subsol, vă întrebați? Frumos. Saună și gândaci aproape la fel de mari ca ăia din Starship Troopers 🙂

 

 

În week-end încercăm să o prindem și să o ducem la castrat și să preluăm puii pentru a-i da spre adopție. Sunt destul de sălbatici, dar din fericire, destul de mici încât să nu ne muște prea tare.

Ce mândru am fost de mine când am ieșit de scară, că am “combinat-o” pe subsolistă. A durat fix 10 secunde mândria mea: când am ieșit din scară să dau de mâncare pisicilor din spatele blocului, în grădină era…un câine. Mare. Speriat. Pierdut. Am vorbit cu una dintre vecine, i-a dat ea să mănânce. Dacă o să-i pot face poze ca lumea, îl voi posta pe pagina de fb, poate l-a pierdut cineva. Ies mai pe seară să-l și hrănesc, dar sper sa îi găsim repede stăpânul pentru că nu e ok nici pentru el, nici pentru pisici să stea acolo.

Nu mai e nevoie să spun că toate pisicile (trei sunt în total) o ușchiseră de acolo.

Am urcat și eu în casă și…primesc mesaj că un pisic a fost aruncat ca momeală la câini! Am postat pe fb să încercăm să strângem banii. Am donat și noi 50 de lei și am redirecționat o donație pe care dorea să o facă o domnișoară pentru Leuțu, către asta mică (Leuțu, să nu te superi pe noi, dar tu ești pe calea cea bună, ai și adoptatori…you’re gonna be fine) În total e nevoie de 500.

Apropo de adoptatori, e posibil să-i fi găsit ceva foarte ok și Alexei, pisicuța neagră returnată de fata din Ploiești (despre ea voi scrie separat. PENTRU CĂ MERITĂ)

Și e doar 16:00. Să vedem ce mă mai așteaptă până la finalul zilei.

Deci, dacă ți se întâmplă ceva bun, atât de bun, încât pare incredibil, stai liniștit, că vine și compensația. Asta e lecția pe care am învățat-o azi. Și pe care o învăț în fiecare zi. Cam așa e viața cu pisici pe creier #viatacupisicipecreier

Totuși, să încheiem într-o notă pozitivă. Mesajele astea două ne-au făcut ziua mai frumoasă

Voi ce ați învățat azi? 🙂

Poveștile "Pisici pe creier"

The Lion King

Pe Leuțu l-am primit duminică seară în casa noastră.

Am fost contactați vineri de o doamnă care ne-a semnalizat cazul. Era vorba de un pisoiaș abandonat la marginea Bucureștiului, lângă o hală. Inițial nu aveam de gând să-l luăm în casă pentru că oricum suntem suprapopulați, dar faptul că era proaspăt apărut în zonă și că e destul de mic (în jur de 4 luni) ne-a făcut să ne decidem pe loc să îl găzuim noi până la adopție.

Doamna care ne-a semnalizat cazul la ținut la dumneaei în casă două nopți (lucru care e posibil să fi făcut diferența între viață și moarte pentru micuț. Sau dacă nu moarte, oricum complicații grave).

Așadar, duminică seară, Leuțu a ajuns la noi. Am observat încă de la început că avea niște purici care zburdau fericiți pe el, dar asta nu mai e de mult ceva alarmant pentru noi și am observat că avea urechile murdare –  râie auriculară.

La o analiză mai atentă am observat că are și o zgaibă. Am zis să mergem cu el la veterinar a doua zi, just in case, nu părea ceva grav.

Nu ne-am panicat prea tare și am pus anunțul de adopție. La ședința foto a făcut senzație. He’s a natural 😛 Puteți vedea…

 

Am ajuns cu el la Praxis Vetlife. S-a confirmat că are râie auriculară, dar ceea ce m-a frapat este ce am descoperit când l-am ras pe lăbuțe să vedem ce se ascunde sub zgaibă. O dată îndepărtată zgaiba, a apărut puroiul și după curățarea rănii am observat că aceasta este mult mai adâncă decât mă așteptam. Nu sunt veterinar, dar am văzut câteva pisicuțe amărâte la viața mea și sub zgăibuța aia nu mă așteptam să fie o rană atât de adâncă.

Cât de adâncă? “Hai că nu a ajuns la os” – de adâncă (ce am scris între ghilimele a fost observația uneia dintre doamnele medic veterinar care s-a ocupat de el).

De asemenea, are răni și la cealaltă lăbuță.

Ambele sunt bandajate în momentul de față.

 

Cea din spate este bandajată pentru că acolo are pusă branula.

Este un fel de Robocop sau RoboCat, cum a remarcat doamna doctor :), cu trei din patru lăbuțe bandajate. De aici, și mersul ciudat. Mă rog, important e că poate merge, la început i-a fost mai greu 🙂

 

În taxi, de exemplu, nu era așa sprințar. Nici măcar muzica lui Smiley nu a reușit să-l binedispună :))

 

 

În fine, pentru că e târziu și mi se închid ochii: de râie va scăpa în aproximativ două săptămâni, cu tratamentul de rigoare. De purici vedem când va scăpa, pentru că nu-l putem deparazita, din moment ce abia a fost deparazitat, iar de răni va scăpa în câteva zile, dacă va răspunde la tratament. Să sperăm că se va întâmpla asta.

So, be well, Leuțu. Și încă ceva, are și un posibil adoptator 🙂

Poveștile "Pisici pe creier"

Cum a mers adopția ultimei fetițe a lui Moby Dick? Greu, foarte greu

Am dat spre adopție ultima puiuță a lui Moby Dick. Au fost 5 fetițe și trei băieți. Suntem bucuroși să vă anunțăm că toți au ajuns bine-mersi la noile lor căsuțe.

Dintre toți pisoiașii lui Moby Dick pe care i-am dat spre adopție, ea a fost cea mai bătăioasă. Și la propriu, și la figurat.

A țipat în taxi până ne-a spart timpanele și mie, și taximetristului. A trebuit să o țin de gât (așa cum își ține pisica puiuții în gură) TOT DRUMUL. M-am simțit ca și cum aș fi dus-o la taiere…

La un moment dat, în drum spre noua căsuță, de la cât de tare țipa, s-a uitat ciudat la noi un motociclist  care a oprit lângă noi, la semafor.

După aproape o oră de traversat Bucureștiul de la un capăt la altul la oră de vârf – probabil una dintre cele mai lungi ore din viața mea – am ajuns la destinație. Am mers cu domnișoara care va fi noua ei stăpână (sau sclavă – vom vedea 🙂 la veterinar, i s-a făcut deparazitarea internă și apoi am ajuns acasă.

Ce s-a întâmplat acolo vedeți în videoclipul de mai jos:

 

Pe scurt, așteptăm să vedem dacă “rusoaica” domnișoarei o va accepta pe “nordica noastră”. Știm că rușii i-au invadat pe finlandezi în Al Doilea Război Mondial, dar ea e norvegiană. De pădure. Sooo, fingers crossed.

Poveștile "Pisici pe creier"Video

VIDEO – Moby-Dick, alintăcioasa

După cum știți, Moby Dick este în cazare temporră, după ce a năcut la Praxis Vetlife. Doamnele Angela și Victoria au grijă de ea mai ceva ca de un mic maharajah. Este ținută în brațe tot timpul, mângâiată, i se vorbește tot timpul pentru a se integra cât ai bine. Și “tratamentul a dat roade”, Moby Dick a ieșit din carapace și acum este un adevărat membru al familiei. Dovada?

Doamnele i-aau dat și un nume, Lila. Pentru noi rămâne Moby Dick, pentru că numai noi știm cât ne-am luptat să o prindem…și câta ma imensitatea era când am prins-o 🙂

By the way, a pus bine de tot carne pe ea, ceea ce este îmbucurător.

 

Poveștile "Pisici pe creier"

Povestea uneia dintre cele mai bune mame posibile: Maja

Maja este o pisicuță care își făcea veacul pe la o scară de bloc. Pentru că era foarte blândă, dar și însărcinată, o domnișoară s-a gândit să o promoveze pentru adopție. Și bine a făcut.

După ce am preluat noi anunțul, i s-a găsit foster într-un timp-record, în mai puțin de o zi.

Maja a ajuns la destinație, a fost îngrijită și iubită de domnișoara care și-a asumat faptul de a avea grija de ea, totul a decurs așa cum trebuie și a dat naștere la 4 pui superbi.

Mai mult decât atât a adoptat și doi mititei abandonați și găsiți de altă domnișoară, care i-a ținut în viață câteva zile, înainte de a-i aduce Majei. Maja și-a luat rolul de mamă în serios. Le-a acceptat imediat pe cele două minusculozități și le-a îngrijit ca și cum ar fi fost ai ei.

Dacă doriți să urmăriți evoluția Majei de la intrarea în foster până acum intrați pe pagina noastră de FB și urmăriți tot ce este sub hashtagul #maja

Acum 5 dintre ei sunt gata de adopție, unul și-a găsit deja familie. Pe domnișoara care i-a luat în foster. Maja, de asemenea este disponibilă pentru adopție, iar noi vă vom ajuta cu castratul.

Avem așa:
2 motănei (gri și cel mic pufos alb cu negru, care e prieten cu câinele din poze)
3 pisicuțe (cele două tricolore și cea alb cu negru mare)
o pisica (mama puilor, alb cu gri – Maja)

Dacă doriți sa adoptati trimiteți mesaj pe pagina Foster Kittens și veți primi un chestionar de adopție pe care va trebui să il completați.

Iată “exemplarele”:

Oameni cu pisici pe creierPoveștile "Pisici pe creier"

Poveste cu două “norvegience” și trei dihori

Am fost pe la Moby Dick astăzi, în vizită. Și ne felicităm pentru alegerea făcută atunci când am dat curs ofertei de cazare temporară făcute de doamnele Angela și Victoria. Așa cum spune o vorbă din popor, l-am prins de Dumnezeu de un picior cu această cazare.

Moby Dick este încă timidă și sperioasă, se ascunde în spatele caloriferului sau în orice loc mai strâmt, în care se simte mai protejată.

Dar, fiți pe pace, avem vești foarte bune.

În primul rând, i-a trecut mastita, după ce doamnele au “doftoricit-o” cum trebuie, adică au masat-o zi de zi cu un unguent special pe mamaloane.

În al doilea rând, chiar dacă e speriată, Moby Dick stă fără probleme la doamne în brațe. Chiar toarce și se vede că se simte extraordinar în acest mediu.

În al treilea rând și la fel de important, într-o săptămână, Moby Dick a pus serios carne pe ea. Când am dus-o în cazare era suptă de energie de cei 8 monstruleți (apropo, nu uitați că mai avem o mică norvegiană de pădure de dat 🙂 și era foarte slabă. Când o mângâiam îi simțeam șira spinarii și coastele. Nu mai e cazul acum…

Am plecat de acolo încărcați cu energie pozitivă, genul ală de energie care te face să mergi mai departe, care îți aduce confirmarea că ceea ce facem este bine. Asta după o zi în care a trebuit să facem una dintre cele mai grele postări pe care le-am făcut vreodată!

Așa…nu v-am păcalit, în caz că vă întrebați de ce am dat titlul ‘Poveste cu două “norvegience” și trei dihori’. Moby Dick are o colegă de apartament tot din nordul îndepărtat 🙂 O frumusețe cum rar ne-a fost dat să vedem. Ea este senzația.

Și au mai rămas trei dihori, din titlu, nu? Mda, sunt și ei parte din peisaj. Sunt niște drăgălași, niște personaje în adevăratul sens al cuvântului 🙂 Unul dintre ei este orb, dar la fel de iubit ca toate suflețelele din casă, doamnele iubesc, animalele, v-am spus, nu? Parcă v-am spus. Dacă nu v-am spus, vă mai spunem o dată. DOAMNELE IUBESC ANIMALELE. Le place să manânce…de toate 🙂 Dihorii, nu doamenele. Ne-au cucerit din prima. Și dihorii, și doamnele.

Iat-o și pe Moby Dick. Timidă dar frumoasă foc 🙂 Sperăm să o vedem cât de curân la rubrica Adoptați și fericiți.

Cultură felinăPoveștile "Pisici pe creier"

Răutatea și prostia umane în cea mai pură formă

În urmă cu două luni scriam această postare. Recitind-o mă mir că am avut răbdare să o scriu. Puteți să vă aruncați și voi ochii pe ea.  Spoiler alert! Toți puișorii sunt bine: patru sunt adoptați și fericiți, doi încă sunt la noi, în căutare de familii. Enjoy, ca să zic așa, deși nu e cea mai fericită alegere de cuvinte…

“În urmă cu o oră și ceva ne-am încheiat și noi ziua. O zi cum nu cred că am mai avut până acum, în care a trebuit să ne contrăm cu oameni răi, proști și needucați. Vecinii noștri.

De fiecare dată încercăm să vedem partea cumva amuzantă a lucrurilor, acolo unde se poate (vezi postarea cu hrănirea pisicilor străzii), dar acum simțim că s-a ajuns prea departe.

Vorbim aici de cazul clasic “nu ne pasă de pisoii din subsol, faceți ce vreți cu ei, dar faceți repede, că nu-i mai suportăm, că ne umplu subsolul de purici”.

Da, este vorba de minunile pe care vi le-am arătat mai sus și de care vă tot vorbim de trei săptămani, cele din subsolul nostru (de când s-au născut și avem grija de ei).

Va fi o postare mai lunga așa că…răbdare.

Stăm într-un bloc relativ civilizat, în care, însă, lumea are două mari probleme: nu salută și nu suportă pisicile, se pare. De salutat, nu prea ne-a salutat nimeni de doi ani, de când ne-am mutat aici. De urât pisicile am aflat de cam trei săptămâni, de când a născut (cine știe pentru a câta oară – cinci pisoi am dat noi spre adopție vara trecută) pisica de la scară.

Legat de a doua problemă, oamenii au început să ne bage foarte mult în seamă în ultima vreme, gen suflat în ceafă de fiecare dată când ieșim afară și transformat în “ăia de la etajul X, care hrănesc pisicile”. No problem, avem pielea groasă pentru cine merită un astfel de tratament.

Ideea e că acum o săptamână și ceva am stabilit împreună cu “mai marii blocului” – adica doi domni deloc respectabili, care stau și meșteresc chestii prin subsol și lasă în urma lor cutii de bere – că vom lua pisica cu puii din subsol. Pe ei să-i dăm spre adopție, pe ea să o castrăm și ulterior să o dăm spre adopție (dacă vom reuși să o domesticim). Dar partea lor de înțelegere era să lase gura de aerisire descoperită pentru două săptămâni, pentru a putea prinde pisica în subsol cu o cușcă-capcană.

Problema e că unii oameni uită ce este aia o înțelegere verbală și astăzi, pe la prânz, când am coborât să dau de mâncare pisicii de la subsol, am observat că gura de aerisire prin care pisica intra la pisoii ei și pe care o folosea să mai iasă afară, era inchisă.

Am sperat că pisica a rămas în subsol, cu puii, ceea ce nu ar fi afectat prea mult planul nostru. Din păcate, nu a fost așa. Pisica era afară.

Am aflat de la cei doi “mai mari ai blocului”, care stăteau la balcoanele lor și admirau priveliștea din spatele blocului, adică pe mine dându-mă cu capul de ceasul morții, că au închis gura de aerisire de dimineață. Deci, la un calcul simplu, pisoii nu mai fuseseră hraniți de 5-6 ore.

După lungi parlamentari cu ei (ca să aveți o imagine mai clară a situației, unul stătea pe balcon la etajul 1, celălalt la etajul 3 iar eu la scară) mi-au spus pe scurt, că ei nu vor purici, că preferă să apară șobolanii, că au ei grijă de ei și că să iau o dată puii și pisica și să-i duc de aici. UNDE?, v-ati întreba. Ei bine, și citez aici: “La centrele alea de pisici. Nu mă interesează, nu știu, nu e treaba mea”.

Surprinzător, în primul rând pentru mine, nu am înjurat deloc și le-am vorbit doar la persoana a doua, pronume de politețe. Nu știu de ce, probabil mi-a pus ceva în mâncare prietena mea, pentru că, de drogat, nu mă droghez.

Asta deși am fost amenințat că mi se vor rupe picioarele. Asta e partea amunzantă a poveștii. Recunosc, am râs când am auzit asta. Dar eram preocupat de ăia mici și după ce i-am cerut stimabilului domn să repete amenințarea după ce deschid camera de la telefon (fapt care l-a făcut să devina mai puțin contondent în exprimare) am trecut la fapte.

Am luat imediat decizia de a lua puii de acolo, pentru că oamenii erau foarte hotărâți în decizia lor de a nu mai deschide gura de aerisire ca să intre mama la pui și discuțiile nu mai aveau niciun rost.

Am fost cu ei la Praxis Vetlife unde OAMENII de acolo au tratat acești pui ca pe minunile care sunt. Doi dintre ei aveau câte o problemuță, în sensul că nu li se deschidea câte un ochi, erau lipiți. Dar, stați liniștiți, nu e nimic grav. Picături și injecții și mâine vor fi bine.

Problema e că mama lor a rămas afară și păzește gura de aerisire în speranța că își va revedea puii. Nu știm cum stă treaba cu suflețelele animalelor, nu suntem specialiști în psihologia lor, dar e clar că bine nu se simte.

Paranteza: pisica asta e o mamă-eroină!! Anul trecut a născut cinci pisoi între plăcile de termo-iziloare din spatele blocului și toți au fost sănătoși. Asta, deși au fost câteva zile în care e plouat mai ceva ca la potopul lui Noe. Și pe ăștia mici i-a crescut foarte frumos, au burticile ca niste cimpoaie.

Am încercat să o prindem în această seară, dar am avut ghinion. Chiar dacă a intrat în cușcă, a speriat-o un motan de la bloc, concubinul ei, și nu am reusit să o prindem. Oricum, nu ne vom lăsa până o prindem și o sterilizam și poate, cine știe, să-i găsim și o familie așa cum merită!

Așadar, pisoii sunt la noi. Le-am dat pate cu seringa, le vom rezolva problemele de la ochi și îi vom pregăti pentru adopție. Vom încerca să o prindem și pe mamă și să o castrăm, e deja safe să facem acest lucru pentru că pisoii au aproape o luna și oricum i-ar fi înțărcat zielele astea.

Nici nu știu ce să zic…să dați share, să nu dați… Din păcate, asta e România în care trăim și, pentru a schimba lucrurile, trebuie să îi sancționăm pe acești oameni mici, needucați și fără urmă de bun simț, de fiecare dată când putem.

Măgaria și nesimțirea prosperă pentru că sunt mai VOCALE și pentru că oamenii de bun simț nu reacționează și nu sancționează astfel de comportamente.

Noi am început să reacționăm.

Noapte buna, oameni buni!”

Adopții pisiciAnunțuri adopțiePoveștile "Pisici pe creier"

AVEM NEVOIE DE ADOPȚIE SAU CAZARE TEMPORARĂ PENTRU MOBY DICK!

V-o mai aduceți aminte pe Moby-Dick? Este o pisicuță-eroină.

 Aici anunțam cum am prins-o, pe 1 aprilie.  Aici anunțam cum a născut, pe 9 aprilie. Iar aici arătam că toata lumea este bine și sănătoasă.

Timpul a trecut, Moby Dick și cei 8 (da, ați citit bine 8!!) pisoi au stat în cazare la Praxis Vetlife, însă nu-i mai putem ține acolo.

Moby Dick are nevoie de spațiu, măcar o cameră, dacă nu un apartament în care să-și reia “ocupațiile” de pisică alintată ce este.

Și-a făcut treaba de mama, și încî foarte bine!, cu ajutorul OAMENILOR de la Praxis. A slăbit foarte mult după ce a scăpat de “balastul” de 8 nebunatici și după ce i-a hrănit și i-a ajutat sa crească (by the way, când am prins-o și am dus-o la Praxis chiar era cât o balenuță. Era atât de mare încât am crezut că e însărcinată cu căței, nu cu pisici ). Acum are nevoie de adopție sau măcar cazare temporară, până la adopție.

De aceea apelăm la voi, să dați share sau poate chiar să o primiți în casa și în inimile voastre.

Moby Dick e o dulce. Se alintă, este blândă, este o pisică nemaipomenită. Probabil metis de norvegiană de pădure, are o coada atât de stufoasă încât poți să o folosești să ștergi praful cu ea (ceea ce nu vă recomandăm )

Puii vor fi și ei disponibili pentru adopție în câteva zile. Unii dintre ei sunt deja rezervați, mai precis trei, cei doi portocalii și un băiețel tigrat.

Mama va fi sterilizată într-o lună jumatate, două, cu ajutorul nostru, dar până atunci are nevoie de o familie iubitoare, care sa o hrănească cu mancare bună și multă dragoste.

Moby Dick vă așteaptă să o adoptați sau să o ajutați să-și găsească familie.

 
 
 
 
Poveștile "Pisici pe creier"Viața cu pisici pe creier

Pipi-caca Barcelona. În taxi!

Ni s-a întâmplat la început de martie, în acest an, dar merită bagată și pe blog. Așa, just as a reminder a ce înseamnă să ai pisici pe creier…și să te comporți ca atare… The story goes like this: “Probabil că titlul este cat se poate de self-explained, dar… o sa scriu cateva randuri.

Am fost interpelat sa ajut o pisicuta gestanta, gata sa nasca, care a fost preluata de o doamna mai in varsta, nu intru in detalii.

Fiind un caz la limita, am mai tras o data oxigen in piept (care ramasese fara acest gaz pretios pentru intretinerea vietii, dupa cele 24 de ore petrecute alaturi de cei 6 mici draci de 10 zile, care trebuiau hraniti cu biberonul si/sau seringa, daca poti) si m-am dus catre pick-up point.

Pisicuta, foarte speriata, stresata, the hole nine yards

(more…)