Category: Viața la zoo

Viața la Zoo este viața noastră și a "bestiuțelor" de la noi din casă. Zanetti, Milito, Haurki dar și Sălbatica vor fi principalele personaje, dar nu numai. Aici o să postăm video-uri și poze cu toate pisicuțele care ne-au trecut prin apartament, în cele mai năstrușnice și amuzante situații.
Viața la zooVideo

VIDEO – Round 1: FIGHT!

Pe Rainy îl știți. De aici, aici, aici, aici și…aici. Este bine acum și numai bun de adoptat. De vreo două zile Rainy a primit în căsuța sa ultima noastră “achiziție”. Este plină de energie, are țignalul de se aude peste Dunăre și…îl cam bate pe Rainy. În joacă. Sperăm 🙂

Colac peste pupăză, cei doi se înțeleg și dorm mereu îmbrțișați. Deja s-au atașat foarte mult unul de altul 🙂

Asta, chiar dacă imaginile de mai jos nu vin în sprijinul afirmațiilor noastre 🙂 Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

 

Ambii sunt disponibili pentru adopție. Dacă doriți să adoptați pe unul dintre ei sau pe amândoi puteți să ne sunați la 0724408349. Sperăm să îi vedem în curând la rubrica Adoptați și fericiți.

Adoptați și fericițiViața la zooVideo

Penultimul “subsolist” a plecat la căsuța lui. Și ghiciți ce… își va reîntâlni o rudă :)

Este pentru a doua oară când ni se întâmplă acest lucru.

Și faptul că ni s-a întâmplat ne demonstrează că mai sunt și oameni buni pe pământ și nu se duce chiar totul de râpă. Ce ni s-a întâmplat? Ca cineva să adopte doi pisici de la noi, dar nu deodată, ci la distanță de câteva săptămâni. Și să fie frați. Prima oară ni s-a întâmplat tot cu niște subsoliști, tot de aici de la noi, culmea, de la aceeși pisică. Dar despre asta, într-o altă postare.

Paranteză tristă: Din păcate Dana Diaconescu a blocat un astfel de demers, prin faptul că ne-a făcut pierduți 4 pisoi în urmă cu două luni. Și lor le găsisem adoptatori, iar unul dintre cei 4 urma să fie reunit cu fratele său, era vorba de o fetiță.

Trecând peste această amintire tristă, care probabil ne va marca pe viață, vă spunem că Batman, drăcovenia cu care m-am certat în ultimele săptămâni legat de întrebuințarea toaletei și care m-a învățat cum să-mi leg șireturile a plecat la căsuța lui. L-a luat o familie la care am dat-o pe una dintre surorile lui, o tigrată superbă, Kitty, care e deja prințesa de acolo și care îl sâsâie permanent (noi credem că se vor obișnui împreună).

 

Cum a decurs adopția? Uite așa: Mesaj pe Wattsapp:

“Auzi, îl dai pe ăla negru dintre subsoliști?”, “Da”, “Bine, vin să-l iau acum”.

Simplu, nu? Il si cunoasteam pe adoptator, altminteri procesul e muuuult mai complicat. Și a venit. Și l-a luat. Și sperăm să devină Adoptat și fericit.

Sperăm să se adapteze, dar sincer, nu ne facem prea multe griji în această privință, pentru că e un super pisoi. Plin de energie, dar care, atunci când obosește vine și doarme pe tine.

Iată-l aici într-un videoclip de acum câteva săptămâni când era unul dintre personajele principale ale rubricii noastre “Viața la zoo”, parte din Viața cu pisici pe creier, când studia cum poate ajunge ca Zanetti, un săritor cu “prăjina” desăvârșit. Stai liniștit, Batman, you’ll get there 😛

Viața cu pisici pe creierViața la zoo

VIDEO – Viața cu pisici pe creier. O mostră :)

Numele blogului nostru este Pisici pe creier. Dar ce înseamnă asta? La ce ne-am gândit când am spus asta?

Ei bine, la tot ceea ce presupune traiul cu cel puțin 8 pisici în casă, pentru că, în ultimul an numărul pisicilor din casa noastră nu a scăzut niciodată  sub opt, deși am dat zeci de pisici spre adopție. În total, peste 60, în ultimii doi ani.

Așa, că vorbeam de “viața cu pisici pe creier”, iată o mostră. Mă rog, acum avem 14. Detalii 😛 Unele dintre ele apar în video.

Zanetti, Milito, Haruki, Salbatica, Neghinitzii, fetița lui Moby Dick, Urgiile, Chiorâslacul și Zanetica…the wholw team 😛

Viața cu pisici pe creierViața la zoo

Video – Zanetti, alpinistul

Duminica e zi de spălat pisicile. Tot atunci e o zi în care ele sunt îmbufnate (ca urmare a spalatului). Unii mai fac câte un gest de frondă, gen Zanetti, care s-a urcat (o dată în plus) pe dulapurile de la bucătărie.

De ce? Pentru că poate.

Bravo, Zanetti! Ești sportivul nostru. Dacă nu ți-a plăcut școala, măcar la chestiile fizice să fii bun 🙂

Jurnal de bord "Pisici pe creier"Viața la zooVideo

Jurnal de bord 8.06.2017: VIDEO – Afară picură. Și Rainy doarme :)

A fost găsit în urmă cu o oră de o doamnă din cartier, lipit de un gard al unei case, langă o stradă intens circulată, de la noi din zonă. Am fost sunați, pentru că se pare că acum aproape tot cartierul știe că noi hrănim o bună parte a pisicilor din cartier și nu am ezitat să-l luăm.

Va fi ținut separat de toată lumea. Deocamdată în acest transportor, apoi într-un țarc de material,  pe care îl vom băga la noi în dormitor.

Zanetti & co. nu vor mai dormi cu noi în această seară. Bad news, guys!

Vestea bună este că a mâncat. Apoi a adormit ca un prunc. Iar “zoo cats” i-au făcut comitetul de primire.

Have a peak 🙂

 

Adopții pisiciAnunțuri adopțieViața cu pisici pe creierViața la zooVideo

VIDEO – Batman: “Nu te-ai legat bine la șireturi. Ți le desfac eu și îți arăt cum se face” ;)

Viața alături de Batman este una cu totul și cu totul specială. În fiecare zi ne mai învață ceva, mai are câte un sfat de dat.

Ultima “speță” este legată de…legatul șireturilor. Ce putem spune, e ușor să critici 🙂 Dar are și părți bune Batman, chiar foarte multe. Este drăgăstos, plin de energie și atunci când te așezi pe canapea vine și se culcă lipit de tine.

Noi zicem să nu vă lăsați păcăliți de privirea de drac, el este, de fapt, un înger.

Dacă doriți să-l adoptați, sunați la 0724408349.

 

 

 

Viața cu pisici pe creierViața la zoo

Când ai făcut curat în șifonier, dar Zanetti are ultimul cuvânt…

Știți sentimentul ăla plăcut când ai dus o treabă la bun sfârșit, ești obosit dar mulțumit de ce ai făcut, apoi se întâmplă ceva care te face să-ți dai dai pumni în cap? La noi s-a întâmplat…Zanetti. Și se va mai întâmpla 😛

 

Viața cu pisici pe creierViața la zoo

De vorbă cu Batman – partea a doua

– Batman, nu ți-am zis mai devreme că asta nu e o fântână a dorințelor? E o toaletă!

–  Mmmmm,nu mă convinge argumentația ta.

  Ce pot să fac să te conving?

–  Să mă lași să-mi pun dorința.

Băi…omule, nu înțelegi că acolo nu e nimic…magic? Pur și simplu ne facem nevoile și atât… Dar dacă vrei să ai noroc în viață se spune că te ajută dacă mănânci…rahat…sau să calci în el…

– Bleah! Ești un scârbos! Nu pot să cred că te tolerez în preajma mea!

Viața cu pisici pe creierViața la zoo

Ce Messi…ce Ronaldo…ăsta mic le dă clasă!

Când petreci suficient timp în aceeași casă cu o pisică, începe să-și arate talentele ascunse. Spre exemplu,  Batman cred că se va apuca de fotbal la vârsta potrivită. Are potențial 🙂

 

Viața la zoo

De vorbă cu Batman

 

– Ce faci aici, Batman?

– Am venit să-mi pun o dorință.

– Să ce?

– Să-mi pun o dorință.

– Unde?

– Aici, la fântâna asta magică.

– Batman, asta nu e fântână magică.

– Dar ce e?

Toaletă.

– Ce?

– Toaletă.

– Ce e aia?

– Locul unde mergem să ne facem nevoile. Ca litiera voastră.

– …

– În plus, nu vezi că e închisă?

– Chiar, de ce nu mă lași niciodată să mă uit înăuntru? Sigur ascunzi ceva! Nu-mi vinde mie bullshit-urile astea…

– Nu-ți vând nimic, e pe bune, n-ai ce vedea acolo. Ca să nu mai zic că în cazul în care cazi în ea, e groasă…

– Cum așa?

Uite cum…

#ÎnvățămDinGreșelileTrecutului #ZanettiLaPrimaȘiSinguraBaieÎnToaletă

Viața cu pisici pe creierViața la zoo

Unuia dintre subsoliști îi place să se joace cu focul aka Barceloneta

Castroanele cu mâncare aproape pline pe balcon…el vine să mănânce din baie, de la Barceloneta, care mai are trei firimituri… cu riscul ridicat de a-și lua bătaie. #thuglife

 

Viața cu pisici pe creierViața la zooVideo

VIDEO – Când stăpânii nu-s acasă, joacă Milito pe masă :)

În week-end am fost plecați de acasă, așa că Milito s-a pus…pe treabă. Prietenul nostru, care a venit să verifice “bestiile” l-a prins în flagrant. Și nici măcar nu i-a fost rușine bestiuței. S-a desfășurat fără nicio jenă. Ca și cum ar fi fost la el acasa. Mă rog…